Ο Γιοχάν Μπεναλουάν «πρόβαρε» την κιτρινόμαυρη φανέλα και φυσικά έκανε την πρώτη προπόνηση του με την ομάδα
Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός πήρε τη φανέλα με το Νο29 και αφού «υποχρεώθηκε» να περάσει μέσα από το τούνελ που σχημάτισαν οι νέοι συμπαίκτες του, προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον Άρη.
Λίγο νωρίτερα, είχε παρουσιαστεί σε όλους, ενώ είχε σύντομη συνομιλία και με τον Άκη Μάντζιο ο οποίος φρόντισε να τον κατατοπίσει και φυσικά να του εξηγήσει ορισμένα πράγματα σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας