Ο Σουάρες αρνήθηκε να βγάλει αποχαιρετιστήρια φωτογραφία με τον Μπαρτομέου
Ο Λουίς Σουάρεςέδωσε την τελευταία συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα, αρνούμενος να φωτογραφηθεί με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου
Με το κλίμα να είναι ψυχρό και ολίγον... τεταμένο, ο Λουίς Σουάρες έδωσε την τελευταία συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα.
Ψυχρό και τεταμένο φυσικά λόγω της μεγάλης κόντρας που έχει με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Σε βαθμό που ο Σουάρες έφτασε σε σημείο να αρνηθεί να βγάλει αποχαιρετιστήρια φωτογραφία με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, ενώ όταν μίλαγε δεν του έριχνε... ματιά.
Βέβαια, δεν είναι ο μόνος που δεν έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο των Καταλανών. Ούτε ο Λιονέλ Μέσι που έχει παραμείνει, ούτε ο Ράκιτιτς που αποχώρησε και αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές που τον θεωρούν υπαίτιο για την κατρακύλα της ομάδας και τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.