Πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια είναι ΠΑΟΚ και Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας χρονιάς - Στο τραπέζι και η μετάδοση του αγώνα με την Μπενφίκα
Οι δύο πλευρές αφήνοντας στην άκρη τις οποίες διαφωνίες προέκυψαν την περσινή χρονιά, οδεύουν προς οριστική συμφωνία για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο ψηφιακό μπουκέτο του συνδρομητικού καναλιού.
Η νέα ιδιοκτησία της Nova έδειξε στον Ιβάν Σαββίδη, που είχε καθοριστικό ρόλο στη διάρκεια των προσωπικών επαφών με τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού, σαφή διάθεση μιας νέας συνεργασίας, σε νέες βάσεις, κάτι που αντιμετωπίστηκε θετικά από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ.
Οι ασπρόμαυροι εκτός από το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο θα προβλέπει αποδοχές 7.000.000 ευρώ συν μπόνους) έθεσαν ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης με τη νέα τάξη πραγμάτων του συνδρομητικού καναλιού διάφορα θέματα και ζητήματα, που το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσαν αιτία διαφωνίας και δημόσιας αντιπαράθεσης.
Στο τραπέζι των συζητήσεων είναι και η ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα προκύψει μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας η οποία αναμένεται άμεσα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.