Ο πατέρας του, Χόρχε, έφτασε νωρίς το πρωί στη Βαρκελώνη από το Ροζάριο και παρά τις επίμονες ερωτήσεις των ΜΜΕ που τον περίμεναν απάντησε «… δεν ξέρω τίποτα, παιδιά» και αποχώρησε.
Ο Χόρχε Μέσι θα έχει άμεσα, πιθανότατα μέσα στη μέρα, συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Θα επαναλάβει την απόφαση του γιου του να αποχωρήσει από το κλαμπ καθώς θεωρεί πως δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο και το πρότζεκτ δεν τον καλύπτει.
Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του «Λέο» ισχυρίζεται πως από τη στιγμή που η σεζόν παρατάθηκε λόγω κορωνοϊού, η προθεσμία που είχε μέχρι τις 10 Ιουνίου να αποχωρήσει χωρίς αντίτιμο από την Μπαρτσελόνα έχει επίσης παραταθεί.
Η διοίκηση του συλλόγου δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό και τονίζει πως ο 33χρονος άσος θα φύγει μόνο αν φέρει τα 700 εκατ. ευρώπου προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του. Μάλιστα οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να θέλουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο ως το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.
Φημολογείται πως ο Χόρχε Μέσι αν διαπιστώσει πως η «Μπάρτσα» είναι αμετακίνητη στη θέση της, θα επιχειρήσει να βρει μια μέση λύση για να χωρίσουν φιλικά. Δηλαδή να φέρει ο γιος του μια πρόταση 100 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ για να αποχωρήσει, αλλά σε καμία περίπτωση κοντά στα 700 εκατ. ευρώ.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.