Τραγωδία στην Κέρκυρα: Έψαξαν και σκάφος Βρετανού εκατομμυριούχου για τον θάνατο της 60χρονης

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Έψαξαν και σκάφος Βρετανού εκατομμυριούχου για τον θάνατο της 60χρονης

Στις Μαρίνες των Γουβιών εξετάζεται ταχύπλοο που εικάζεται ότι ήταν αυτό με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα η Κλερ Γκλάτμαν - Σύζυγος εκατομμυριούχου η άτυχη 60χρονη

glatman
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του χειριστή του ταχύπλοου που τραυμάτισε θανάσιμα την 60χρονη Κλερ Γκλάτμαν το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την Daily Mail ανάμεσα στους ανθρώπους που εκλήθηκαν να καταθέσουν για την υποθεση ήταν και ο 58χρονος hedge fund manager Ρομπ Λούκας, ο 18χρονος γιος του και η 22χρονη κόρη του.

Τόσο η Daily Mail όσο και η Sun υποστηρίζουν ότι ο Λούκας και τα παιδιά του εκλήθησαν να καταθέσουν ως μάρτυρες αν και εξετάστηκε και το σκάφος που διαθέτει.

Την ίδια ώρα ταχύπλοο το οποίο εικάζεται ότι ήταν αυτό ο χειριστής του οποίου παρέσυρε την 60χρονη έχει βγει από τη θάλασσα και εξετάζεται στη Μαρίνα των Γουβιών, σύμφωνα με το corfupress.com.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό που εξετάζεται είναι αν υπαρχουν ευρήματα που θα συνδέουν το θανατηφόρο περιστατικό με το εν λόγω ταχύπλοο, όπως αλλοιώσεις στο κάτω μέρος ή/και την προπέλα, γενετικό υλικό κ.λπ.

Ιατροδικαστής: Ακατάσχετη αιμορραγία η αιτία θανάτου της Βρετανίδα

Σύμφωνα με ιατροδικαστική εξέταση και όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 60χρονη Βρετανίδα πέθανε από από αιμορραγία που προκλήθηκε από τα πολλαπλά τραύματα τα οποία έφερε εσωτερικά και εξωτερικά μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ιατροδικαστή, Γιάννη Αϊβατίδη, η άτυχη γυναίκα έζησε για λίγα μόνο λεπτά μετά το ατύχημα.

Ο ιατροδικαστής κατά τις ίδιες πληροφορίες ξεκαθάρισε ότι ο θάνατός της δεν προήλθε από πνιγμό.

Πολύ αγαπητή στην κοινωνία η άτυχη 60χρονη

Η Κλερ Γκλάτμαν ήταν παντρεμένη με τον Μαρκ Γκλάτμαν, έναν εκ των πλέον φημισμένων και εύπορων κτηματομεσιτών και επενδυτών στην Ευρώπη.

Ο Γκλάτμαν είναι διευθύνων σύμβουλος στο Abstract Group το οποίο και ίδρυσε το 2000 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες φίρμες real estate και venture funding στη Μ. Βρετανία με γραφεία σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Κλείσιμο
Μαρτυρίες φιλικών προσώπων της άτυχης γυναίκας κάνουν λόγο πως ήταν δεινή κολυμβήτρια, είχε και μία δίδυμη αδελφή, ενώ με το σύζυγό της Μαρκ είχε δύο γιους και δύο κόρες, η μία εκ των οποίων ήταν και αυτή για διακοπές με τη μητέρα και τον πατέρα της στην Κέρκυρα.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει τη βίλα στο Αυλάκι εδώ και 7 χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα: Εμβόλιο προσφέρει τουλάχιστον τέσσερις μήνες ανοσία κατά του κορωνοϊού

Erick Morrilo: Πέθανε ο δημιουργός του «I Like to Move It Move It» και άλλων μεγάλων «dance» επιτυχιών

Τζόκερ: Στον Πειραιά το τυχερό δελτίο που κερδίζει 5,1 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης