ΑΕΚ: Δίτερμα στο ΟΑΚΑ με Ολιβέιρα βασικό

ΑΕΚ: Δίτερμα στο ΟΑΚΑ με Ολιβέιρα βασικό

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τους «κιτρινόμαυρους» έπειτα από 90 μέρες, δουλειά στο 4-2-3-1 και οι επιλογές του Μάσιμο Καρέρα ενόψει Παναθηναϊκού

oliveira
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ, η πρώτη (και τελευταία) έπειτα από 90 μέρες στο ΟΑΚΑ, όπου ο Μάσιμο Καρέρα είχε τη δυνατότητα να δουλέψει συγκεκριμένα και ουσιαστικά στο κομμάτι που αφορούσε την τακτική ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων και το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Μάλιστα αποδείχτηκε ότι η βασική σκέψη του Ιταλού τεχνικού για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος είναι το επιθετικό 4-2-3-1 με τον Νέλσον Ολιβέιρα να επιλέγεται ως βασικό φορ. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το έκανε αυτό... Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν οι Βράνιες και Σβάρνας στα στόπερ με τους Λόπες (αριστερά) και Μπακάκη (δεξιά) στα άκρα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή δίδυμο ήταν οι Κρίστισιτς και Σιμάνσκι... Τριάδα πίσω από τον Πορτογάλο φορ ήταν οι Μάνταλος (επιτελικός μέσος), Λιβάια (αριστερό εξτρέμ) και Βέρντε (δεξί εξτρέμ). Υπήρξαν και αλλαγές στη διάρκεια του διπλού αλλά αυτή ήταν (όπως σημειώσαμε παραπάνω) η βασική σκέψη του Καρέρα στη δουλειά που έκανε στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος απουσίασε από το πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ο Γιάννης - Φοίβος Μπότος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο η προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00, στο προπονητήριο των Σπάτων.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο Ντέλε Αλι μοιράζει ποδιές και «γλεντάει» τους συμπαίκτες του

Έτοιμος για ταχύτερη επιστροφή ο Μανωλάς στη Νάπολι

Βίντεο: Ποδοσφαιρικές καινοτομίες σε διεθνές επίπεδο με χρώμα... ελληνικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης