Ιταλικά ΜΜΕ: «Η Νάπολι δίνει 14 εκατ. ευρώ για Τσιμίκα, ο Ολυμπιακός θέλει 20»
Ρεπορτάζ από την Ιταλία εμφανίζει τη Νάπολι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό 14 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Κώστα Τσιμίκα, ωστόσο οι Πειραιώτες ζητούν 20
Ρεπορτάζ και δημοσίευμα της Tuttosport σημειώνει πως η Νάπολιέχει στην κορυφή της λίστας της τον Έλληνα διεθνή του Ολυμπιακού, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι η Νάπολι προσφέρει μέχρι 14 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα, ένα ποσό όμως δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των Πειραιωτών, οι οποίοι θέλουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.
«Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να πουλήσει με τη ρήτρα των 20 εκατ. ευρώ. Όμως ο αθλητικός διευθυντής Τζουντόλι εργάζεται με τον σύλλογο προκειμένου να ρίξει την τιμή σε ένα ποσό όχι πάνω από τα 14 εκατ. ευρώ», σημειώνουν οι Ιταλοί.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.