ΚΙΝΑΛ: Με κομματικά κριτήρια οι διορισμοί των γενικών γραμματέων

ΚΙΝΑΛ: Με κομματικά κριτήρια οι διορισμοί των γενικών γραμματέων

«Οι διακηρύξεις περί αξιοκρατίας και περί διαφάνειας, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής

kinima-allagis
Aρνητικά σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τη τοποθέτηση των νέων γενικών γραμματέων επικρίνοντας την κυβέρνηση για επιστροφή στο παρελθόν καθώς τους διόρισε με κομματικά κριτήρια και οι διακηρύξεις περί αξιοκρατίας και περί διαφάνειας, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων.

«Αντί να αντιμετωπίσει τις καταστρατηγήσεις του Ν. 4369/2016 (που προβλέπει επιλογή των γραμματέων με δημόσιες προκηρύξεις και κριτήρια) από τον ΣΥΡΙΖΑ με τις γνωστές φωτογραφικές διατάξεις, η Ν.Δ. προτιμά τον καθολικό διορισμό χωρίς προσχήματα«, αναφέρει το ΚΙΝΑΛ και επιμένει στην θέση του για επιλογή γενικών γραμματέων με δημόσια προκήρυξη και διαφάνεια, ως μεγάλο βήμα αποκομματικοποίησης του Κράτους.

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει με το υστερόγραφο για τη τοποθέτηση ως Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης του κ. Τσουβάλα, ο οποίος καθαιρέθηκε από Αρχηγός της ΕΛΑΣ από τον κ. Τσίπρα, επειδή του αποδόθηκαν ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης