IMG_9831

Ο έως τώρα αντιδήμαρχος καθαριότητας διαδέχεται τον Γιώργο Καμίνη που παραιτήθηκε λόγω του ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής - Ο Γιώργος Μπρούλιας συνέδεσε το όνομά του με την έγκαιρη εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, απομακρύνοντας εγκαίρως 600 παιδιά

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Καμίνη, νέος δήμαρχος Αθηναίων εξελέγη ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Μπρούλιας.

Ο νέος δήμαρχος έλαβε από τη δημοτική παράταξή του 18 ψήφους σε σύλονο 26 ενώ ο δεύτερος υποψήφιος Νώντας Λαμπρακάκης έλαβε 7 ψήφους. Ο κ.Μπρούλιας θα παραμείνει δήμαρχος μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 οπότε θα παραδώσει στην νέα Αρχή που θα αναδειχθεί στις επικείμενες εκλογές.Ο Γιώργος Μπρούλιας είναι παντρεμένος και έχει ένα αγοράκι. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κολωνό. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.Από το 2007 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.


Η εκκένωση των κατασκηνώσεων 

Ως υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του δήμου Αθηναίων, συνέδεσε το όνομά του με την έγκαιρη εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων (600 παιδιά) του δήμου το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.
Είχε αναλάβει το βάρος του συντονισμού όλων το υπηρεσιών του δήμου με αποτέλεσμα 600 οικογένειες να παραλάβουν με ασφάλεια τα παιδιά τους από την Τεχνόπολη.


Ως αντιδήμαρχος διαχείρισης απορριμμάτων, ο Γιώργος Μπρούλιας προχώρησε στην ενίσχυση κατά  40% του στόλου της διεύθυνσης καθαριότητας, στην εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών για αποκομιδή απορριμμάτων (ραντεβού σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε σημεία έντονης τουριστικής επισκεψιμότητας, υπηρεσια αποκόμιδης με μηνύματα στο εμπορικό Τρίγωνο, δημιουργία Σημείου Μεταφόρτωσης Απορριματων) κ.ά.Ως αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2014-  Νοεμβρίου 2016, κατάφερε να βελτιώσει τους οικονομικούς δείκτες του Δήμου, ενώ προχώρησε και μάλιστα εν μέσω κρίσης, σε σημαντική μείωση των Δημοτικών Τελών.Ως Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) από τον Ιανουάριο του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2014 κλήθηκε να διαχειριστεί το ΕΡΓΟ ΑΘΗΝΑ που αφορούσε στη διαχείριση κονδυλίων ΕΣΠΑ 120 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη και υλοποίηση δομών και δράσεων στην Αθήνα.
Μεταξύ αυτών η δημιουργία δομών υγείας και δομών για αστέγους, η δημιουργία κοιτίδων επιχειρηματικότητας, η τουριστική προβολή της πόλης και βέβαια το Σεράφειο Κολυμβητήριο το οποίο άνοιξε τις πόρτες του, έπειτα από 17 χρόνια κι έχει μέχρι σήμερα φιλοξενήσει πάνω από 10.000 Αθηναίες και Αθηναίους.

Ο Γιώργος Μπρούλιας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου.

ΣΧΟΛΙΑ (11)

Αθηναιος

Όλοι έχουμε άποψη. Αλλά ψάξτε λίγο πριν κραξετε και πριν θεοποιησετε. Μεγαλωμένος στον Κολωνό. Ούτε Εκάλη ούτε Λονδίνο. Ανέλαβε επικίνδυνα πόστα από την αρχή μπας και τα θαλασσωσει. Εβγαλε θετικά ισοζύγια στο δήμο μετά από χρόνια ως οικονομικός. Για παράξενους λόγους παραμονές 17 Νοέμβρη τον έκαναν καθαριότητας. Πάλι δήλωσε παρόν. Στο Μάτι πάλι πήρε σωστές αποφάσεις κ έσωσε κόσμο. Άρα σαν πολιτικός και δεν κωλοσε και έπραξε και δεν το διατυμπανίζει. Ίσως να ήθελε αλλά λόγω "τζακιού" να μην τον άφησαν. Σίγουρα στα τόσα χρόνια που είναι στην πρώτη γραμμή έχει κάνει λάθη και έχει δημιουργήσει αντιπάλους. Εγώ θα τον κρίνω και σε αυτό. Αν τα βγάλει πέρα κ με αυτούς που κρίνουν από τους καναπέδες, τότε έχει και συνέχεια στο χώρο. Μην βγάζουμε κατευθείαν χολή σε οτιδήποτε. Όχι για αυτόν, για τον καθέναν. Λάθη κάνουν όσοι ασχολούνται.

Παρεπιπτόντως ,

η Εκάλη είναι σχεδόν 100% άριστη !!!

Μητς

Μια βολτα εξω απο το δημαρχειο πειθει και τον ποιο δυσπιστο για το ποσο καλα πηγε ο ακατανομαστος

Καλή επιτυχία !

Ντόπιο προϊόν ! Προσοχή στις προβοκάτσιες και , αν χρειαστεί , ενημερώστε άμεσα τι σας προβληματίζει !

Anika

Σαν αντιδήμαρχος καθαριότητας είναι ένας αποτυχημένος αν κρίνουμε από την εικόνα της Αθήνας. Αυτό βεβαια που πρέπει να αναφέρω είναι ότι ως φοιτητής και στέλεχος της ΠΑΣΠ είχε απειλήσει τουλάχιστον ένα φοιτητή μπροστά στα μάτια μου ότι θα του κόψει το πτυχίο. Ο λόγος από ότι κατάλαβα είχε να κάνει με μια κοπέλα που διεκδικούσε με τον άλλο φοιτητή. Στη συνεχεια από ότι έμαθα το είχε κάνει και άλλες φορές σε άλλους φοιτητές. Επισης σε μια εξέταση του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ορίστηκε επιτηρητής και άφηνε και αντέγραφαν φουλ μιας και η κοπέλα για την οποία πλακώθηκε με το άλλο παλικάρι ήταν φοιτήτρια του τμήματος και έδινε το μάθημα. Αυτά για το ποιον του εν λόγω «κυρίου»

Τιναφτορε

Προφανώς μας λες οτι ένας μεταπτυχιακός φοιτητής έκανε τα στραβά μάτια και αντέγραφαν οι φοιτητές.... εεε και??? Μας δουλεύεις??? Που είναι το νέο ακριβώς??? Μπας και ήσουν σε άλλη αίθουσα με επιτηρητή καθηγητή και δεν μπόρεσες να αντιγράψεις??? Πες μας ..."δεν μου αρέσει η δουλειά του". Αποδεκτό... "Δεν διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματα που του δώθηκαν". Και πάλι αποδεκτό, εαν και πρέπει να γνωρίζεις τι χρήματα παρέλαβε και πως τα διέθεσε... Επιχειρήματα του τύπου "άφηνε να αντιγράφουν", "απείλησε τον άλλον για μια κοπέλα" κτλ, μόνο επιχειρήματα δεν είναι.... Εκτός και εαν α) ήσουν ο μόνος που δεν αντέγραψε, β) σου έφαγε τη κοπέλα.

Anika

Για να μου φάει την κοπέλα πρέπει να είμαι λεσβία (που δεν είμαι) ενώ αναφορικά με το να μην καταφερα να αντιγραψω σου λεω ότι δεν ήμουν φοιτήτρια του εν λόγω τμήματος. Εγώ απλά ανέφερα τα δύο αυτά γεγονότα για να καταλαβει ο αναγνωστης το ποιόν του εν λόγω ατόμου. Τώρα αν εσύ βρίσκεις φυσιολογικο το να αφήνει κάποιος να αντιγραφουν οκ πασο. Πάντως επι των ημερών του στην καθαριότητα η Αθήνα ήταν μια πολύ βρώμικη πολυ και αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα. ο συγκεκριμένος μόνο εφέ ήταν και από ουσία μηδέν. Άλλο ένα ΠΑΣΟΚΟσκυλο που η μονη του δουλεία ήταν να κρατάει την ομπρέλα του Καμίνη όταν έβρεχε

Ας σταθούμε στα της...καθαριότητας....

Και μόνο που τον είχαν στα περί...καθαριότητας και βλέποντας το χάλι που έχει βρεθεί η πόλη που'ναι και ...πρωτεύουσα(!) τρομάρα της...μας δείχνει ακριβώς τον βαθμό της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του περιστασιακού...δημάρχου μας που όλος τυχαίως(?) τυγχάνει και κλεφτοπασόκος!!

Καθαριστης

Είναι και τι τον άφησαν να κάνει... Ο τομέας καθαριότητας έχει πολλά αφεντικά στο δημο

Ννωβ

Άχρηστοι δημαρ οι αντιδήμαρχοι.. Βέβαια άχρηστοι πολίτες πάνω από όλα.

πάντως ως επί της....καθαριότητας....

Είναι παντελώς αποτυχημένος...άν κρίνουμε από την βρώμα και δυσωδία της Αθηναμπούλ και μάλιστα στο ιστορικό της κέντρο(!) έν σχέσει με τα υπέρογκα τέλη που του καταβάλλουμε εμείς οι δύσμοιροι Έλληνες κάτοικοι της.....

Αθηναιος

Πάντως ότι όλοι λέτε για καθαριότητα, ενώ ζούμε στην πιο ταπεινομενη πόλη από κάθε λογής"εξουσία" (ναρκωτικά, μετανάστες, πορείες, αναρχικοί)... Πρέπει μάλλον να είναι τυχαίο ότι ο Μπακογιάννης κατεβάζει πρώτο χαρτί την ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας.... Τυχαίο... Αυτό είναι πολιτική σήμερα. Πόσα παιδάκια δημιουργούν εντυπώσεις.

Ι

4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fatih_main01

Σήμερα το ανακοινωθέν του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων που θα προβλέπει το «πάγωμα» της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας - Διασύνδεση των κεφαλαίων για την ένταξη της Τουρκίας με το ζήτημα των παραβιάσεων της Κυπριακής ΑΟΖ και νομικές συνέπειες στις εταιρειες που εμπλέκονται στις παράνομες γεωτρήσεις ζητούν Ελλάδα-Κύπρος

papaspurou_arthroos1

Αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου στο νέο πολυτελές κτίριο με το ενοίκιο των €30.000 τον μήνα που θα πληρώνουν οι φορολογούμενοι - Το προηγούμενο ενοίκιο ήταν €12.000 - Η κυρία Παπασπύρου σε απάντησή της επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ αλλά μιλά για «δίκη προθέσεων» - Διαβάστε την ανταπάντηση από το Πρώτο ΘΕΜΑ

apo1

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήγησε για ποιον λόγο συνεκλήθη εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ και επισήμανε την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές προκλήσεις

37
fatih_main01

Τι αναφέρει, σύμφωνα με το Bloomberg, το προσχέδιο δήλωσης που θα εκδώσει το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων, εκφράζοντας παράλληλα αλληλεγγύη στην Κύπρο - Τα σενάρια για την στάση της Συνόδου Κορυφής έναντι της Τουρκίας - Σκέψεις για τελεσίγραφο στην Άγκυρα, ωστόσο τουλάχιστον τέσσερα κράτη αντιδρούν στο ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων

113