LIVE

Κορωνοϊός

Γεννηματά: Οι Έλληνες έζησαν καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ - Να το ζήσουν και τα νέα παιδιά με το ΚΙΝΑΛ

gennimata_parousiasi

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος - Δείτε τα 42 ονόματα - «Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε, είναι το πρώτο βήμα για τη μεγάλη ανατροπή που θα γίνει στις εθνικές εκλογές» είπε η κυρία Γεννηματά

Σε πανηγυρικό κλίμα και με αισιοδοξία για επιτυχές αποτέλεσμα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθηναΐδα το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής από τη Φώφη Γεννηματά. Παρόντων των 42 υποψηφίων, καθώς και ηγετικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ, η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι πρόκειται για μια μάχη που περνά μέσα από την πολιτική ανατροπή και στις ευρωεκλογές.

«Κάθε ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, δίνει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να χτίσουν μια πιο δίκαιη, πιο Δημοκρατική Ευρώπη. Να φράξουμε τον δρόμο στην ακροδεξιά, τον εθνικισμό, τον λαϊκισμό. Να διασφαλίσουμε ότι η Ευρώπη θα παραμείνει ο χώρος της Δημοκρατίας, της ειρήνης, της ανοιχτής κοινωνίας και του ανθρωπισμού. Με τον Φρανς Τίμμερμανς στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για αυτή την μεγάλη αλλαγή, καλούμαστε να δώσουμε την μάχη στις 26 Μαΐου» τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.Προσέθεσε, δε, ότι «η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής: είναι ψήφος αλλαγής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αλλαγή ξανά. Ξέρουμε, θέλουμε, μπορούμε. Οι Έλληνες ξέρουν πότε και με ποιον έζησαν καλύτερα, με το ΠΑΣΟΚ. Το θυμούνται οι παλιότεροι, ήρθε η ώρα να το ζήσουν και τα νέα παιδιά με το Κίνημα Αλλαγής».Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τους πολίτες τη θετική ψήφο τους στο ισχυρό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Πρόκειται, είπε, για ψηφοδέλτιο νίκης που συνδυάζει την ανανέωση και την εμπειρία. «Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε. Είναι το πρώτο βήμα για τη μεγάλη ανατροπή που θα γίνει στις εθνικές εκλογές» υπογράμμισε.

Άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα, τους εκφραστές του λαϊκισμού, της νέας Δεξιάς όπως ανέφερε, «τους πιο «πρόθυμους» να εφαρμόσουν τις πιο συντηρητικές πολιτικές που επέβαλαν οι ισχυροί της Ευρώπης. Αυτούς που μεταλλάχθηκαν από σκληρούς αντιμνημονιακούς σε μνημονιακούς υπηρέτες. Που ανέλαβαν δεσμεύσεις, που αποτελούν θηλιά στο λαιμό της χώρας και φτωχοποιούν τον ελληνικό λαό. Αυτούς που στο εξωτερικό δήθεν αποστρέφονται τη δεξιά και την ακροδεξιά και ζητούν δήθεν προοδευτικά μέτωπα, αλλά συγκυβερνούν μαζί τους με πλήρη «ομοψυχία» στην Ελλάδα. Αυτούς που χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να διατηρηθούν στην εξουσία».Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν φείσθηκε της κριτικής της προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αγωνιζόμαστε απέναντι στην δεξιά, στη Νέα Δημοκρατία. Απέναντι στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να μετατρέψει τις εκλογές σε εσωτερικό δημοψήφισμα: Για να κρύψει μέσω της πόλωσης και του διχασμού, ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις ίδιες πολιτικές, που μας επέβαλαν οι πιο συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης. Για να κρύψει τις ευθύνες του κόμματος του για την κρίση. Μετά και την αμετάκλητη αθώωση του Γεωργίου, καμία θεωρία συνωμοσίας δεν μπορεί να σταθεί. Η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από την Κυβέρνηση Καραμανλή το 2004-09 οδήγησε τη χώρα ένα βήμα πριν από την καταστροφή. Και βέβαια θέλει να κρύψει ότι το Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα ευθύνεται για την κρίση που βιώνει σήμερα η Ευρώπη και ο υποψήφιος τους για την προεδρία, ο κ. Βέμπερ, είναι αυτός που αντιμετώπισε με σκληρότητα τη χώρα μας τα πρώτα χρόνια της κρίσης».Η κυρία Γεννηματά είπε ότι απευθύνεται «πριν απ' όλα στους νέους. Δώστε τη μάχη της γενιάς σας, για ένα καλύτερο αύριο. Η ψήφος σας είναι δύναμη. Δώστε το "παρών" στις κάλπες. Κλείστε τα αυτιά σας στα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα". Δώστε την ψήφο σας, «με λογισμό και μ' όνειρο». Επιλέξτε προοδευτικά προγράμματα που προβλέπουν εγγυήσεις για τους νέους για τη μόρφωση, για τη δουλειά σας, για τη ζωή σας. Που μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή, εδώ στον τόπο σας και στην Ευρώπη, όχι όμως ως αναγκαστική επιλογή. Αντισταθείτε στην ακροδεξιά και το φασισμό. Κλείστε τους οριστικά το δρόμο. Στο Κίνημα Αλλαγής έχουμε χώρο για σας. Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τους νέους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και έχουμε νέους παντού, στο κόμμα και στα ψηφοδέλτια. Μαζί πάμε ξανά μπροστά».

Απευθυνόμαστε και σε αυτούς που απογοητευμένοι από την εικόνα της πολιτικής αρένας προσανατολίζονται στην αποχή η σε χαλαρή ψήφο. Σε αυτούς που στήριξαν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα διαψεύδονται οικτρά οι ελπίδες τους. Και δεν μιλώ φυσικά για αυτούς που επέλεξαν τα φθηνά προσωπικά ανταλλάγματα. Σε αυτούς που ενώ ανήκουν παραδοσιακά στη δημοκρατική παράταξη αναζητούν στο πρόσωπο του Μητσοτάκη σωτηρία από τον Τσίπρα, αγνοώντας στην αγωνία τους ότι αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου αδιεξόδου και στις ευρωεκλογές. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι εμπιστοσύνη στο αύριο. Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα. Στις 26 Μαΐου δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί, με δύναμη».
Οι 42 υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές είναι οι εξής:

1 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

1_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ_ΝΙΚΟΣ


2 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ

2_ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ_ΒΑΡΒΑΡΑ


3 ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΑΚΗΣ

3_ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ_ΣΑΚΗΣ


4 ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
4_ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ_ΓΙΑΝΝΗΣ


5 ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
5_ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ_ΑΝΔΡΕΑΣ


6 ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΒΟΥΛΑ
6_ΓΕΩΡΓΑΚΗ_ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

7 ΓΚΕΜΗ ΕΝΤΑ
10_ΓΚΕΜΙ_ΕΝΤΑ


8 ΓΟΣΠΟΔΙΝΗ ΑΣΠΑ
7_ΓΟΣΠΟΔΙΝΗ_ΑΣΠΑ

9 ΔΑΛΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
8_ΔΑΛΜΑΣ_ΙΩΑΝΝΗΣ

10 ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
9_ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ_ΠΑΥΛΟΣ

11 ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ ΑΙΓΛΗ
11_ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ_ΑΙΓΛΗ

12 ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
12_ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


13 ΚΑΪΛΗ ΕΥΑ
13_ΚΑΙΛΗ_ΕΥΑ


14 ΚΑΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (KALLIS GEORGIA)
42_ΚΑΛΛΗ_ΓΕΩΡΓΙΑ


15 ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
14_ΚΑΜΙΝΗΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ


16 ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
15_ΚΑΠΟΥΝΗΣ_ΔΗΜΗΤΡΗΣ


17 ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
16_ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗΣ_ΜΙΧΑΛΗΣ

18 ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
17_ΚΟΣΜΙΔΟΥ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

19 ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΛΙΤΣΑ

18_ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ_ΛΙΤΣΑ

20 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
40_ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ_ΑΓΓΕΛΙΚΗ

21 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

kon22 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΥΠΑΤΙΑ
38_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ_ΥΠΑΤΙΑ


23 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
19_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ_ΣΤΕΡΓΙΟΣ

24 ΜAΛΛΙΩΡΗ ΜΕΝΗ
20_ΜΕΝΗ_ΜΑΛΛΙΩΡΗ


25 ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

21_ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ_ΓΙΑΝΝΗΣ

26 ΜΠΟΥΡΑ ΕΥΑ

22_ΜΠΟΥΡΑ_ΕΥΑ

27 ΜΩΡΑΛΗ ΒΑΣΣΩ
41_ΜΩΡΑΛΗ_ΒΑΣΩ

28 ΜΩΡΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

23_ΜΩΡΟΥ_ΙΣΜΗΝΗ

29 ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

24_ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ

30 ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
25_ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ_ΛΑΜΠΡΟΣ

31 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ

26_ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ_ΝΙΚΟΣ

32 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

27_ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ_ΧΡΙΣΤΙΝΑ

33 ΡΟΛΟΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

28_ΡΟΛΟΓΗΣ_ΔΗΜΗΤΡΗΣ

34 ΣΑΔΟΥΛΑ ΣΕΒΤΖΑΝ

29_ΣΑΔΟΥΛΑ_ΣΕΒΤΖΑΝ

35 ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

30_ΣΚΛΑΒΟΣ_ΓΙΩΡΓΟΣ

36 ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
31_ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


37 ΤΖΑΛΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

32_ΤΖΑΛΑΛΗΣ_ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

38 ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

33_ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ_ΑΝΤΩΝΗΣ

39 ΤΣΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
34_ΤΣΟΥΛΙΑΣ_ΝΙΚΟΣ40 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

35__ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ_ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

41 ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΘΥΜΙΟΣ
36_ΦΩΤΕΙΝΟΣ_ΕΥΘΥΜΙΟΣ

42 ΧΡΟΥΜΠ ΓΙΟΖΕΦ (ΙΩΣΗΦ)

37_ΧΡΟΥΜΠ_ΓΙΟΥΣΕΦ__ΙΩΣΗΦ_
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (110)

Νικόδημος

Το ΠΑΣΟΚ κατέκλεψε την Ελλάδα. Οι μόνοι που έζησαν καλύτερα ήταν τα διορισμένα βύσματα και τα κομματόσκυλα της Πασοκαρίας.

freeman

Οι τρολοσχολιαστές ΚαραμανλοΚουλοΝΔ & ΚαραμανλοΣΥΡΙΖΑ & δίποδαΑνθρωποειδή ΧΑ , τρέμουν και μόνο την αναφορά στο βιοτικό επίπεδο που είχαν οι ίδιοι ως παιδιά και οι γονείς τους επί . . .καταραμένου Ανδρέα . Ρε πολιτικά ΖΩΑ, ο Ανδρέας κυβερνούσε χώρα με Εθνικό νόμισμα και με αυτό σχεδίαζε δημοσιονομική & νομισματική πολιτική . Το Μουγκό Δειλό Ανεύθυνο Ξεδιάντροπο Ραφηνάτο Εθνικό Έγκλημα, παρέλαβε χώρα στο ΕΥΡΩ και άσκησε πολιτική σαν να είχε Εθνικό νόμισμα και ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ , πότε θα τολμήσει κάποιος να του απαιτήσει ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΊ-ΞΕΡΆΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2004-2009 που θα πληρώνουμε 3 γενιές ?

Ρέθυμνο

Να δανειστούμε για να περνάμε καλύτερα. Τόσο απλά. Με το ΠΑΣΟΚ ήτανε πάντα καλοκαίρι.

Άγγελος

Επί ΠΑΣΟΚ δεν κυκλοφορούσε ζητιάνος ή άστεγος. Κάντε τώρα μια βόλτα να δείτε την κατάντια. Πηγαίνετε μια πρωϊνή βόλτα στο λιμάνι του Πειραιά κι αν βρείτε παγκάκι να καθήστε γράψτε μου. Αυτό είναο το κράτος του Σύριζα.

dim

Η κ. Γεννηματά μας παρακαλάει με αυτές τις δηλώσεις να μην ψηφίσει κανένας ΚΙΝΑΛ. Αν εννοεί αυτά που λέει και δεν τα λέει από σκοπιμότητα, τότε εμφανώς ζει στο παρελθόν. Μπορεί κάποιος κάποτε να πάρει θέση για τα κομματικά δάνεια ?

Eleni

Είναι αλήθεια ότι πέρναγε ο κόσμος καλύτερα από ότι σήμερα με το ΠΑΣΟΚ αλλά στο τέλος μας έμεινε το ΣΟΚ χωρίς τό ΠΑ πού τό κατέχουμε μέχρι σήμερα και πού θα συνεχίσει για πολύ ακόμα. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μία ελπίδα στο μακρυνό μέλλον να σώσουμε την Ελλαδιτσα μας. Πώς με τί ? Ουδείς το γνωρίζει μέχρι τώρα. Εύχομαι το Άγιο και Πανάγιο φως που θα πάρουμε να φωτίσει τα μυαλά μας μπας και βρούμε την άκρη .

Καλ

Σας εχω γραμμενους εκει που δεν πιανει το μελανι κι εσενα και τον ψευτοηγετη σου. Αλλα μια ζωη σε πλατες αλλων εχειτε μαθει σαν σωστα παρασιτα που ειστε. Αντε γεια ρε θρασυτατο πλασμα που τολμας να ζητας και ψηφο.

@

Τα παιδιά και τα εγγόνια την έκατσαν τη βάρκα μια και θα πρέπει να πληρώσουν το χρέος που το πήρε στο 25% ο Αντρέας και το πήγε σε λίγα χρόνια στο 100% του ΑΕΠ. Μοίραζε τα λεφτά των παιδιών τους και η γενιά του Πολυτεχνείου νόμιζε ότι τα έβρεχε μάνα ο ουρανός. Με πλαστικά σημαιάκια με ένα πράσινο! ήλιο χοροπηδούσαν στο Σύνταγμα ακούγοντας κάτι ακατάληπτα που έλεγε "ο ηγέτης" ενώ έθαβαν τα αγέννητα παιδιά τους κάτω από 2 μέτρα χώμα..... Το απίστευτο είναι ότι ο Αντρέας ήξερε που θα οδηγούσαν όλα αυτά! Εν γνώσει του θα αφάνιζε μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων για να το παίξει αρχηγός για λίγα χρόνια στα παιδιά των γιδοβοσκών που ήταν η γενιά του Πολυτεχνείου που τόσα ήξερε τόσα καταλάβαινε.....Μια γενιά που αφάνισε αυτά τα λίγα που της έδωσε η προηγούμενη αλλά που τα έφτιαξε με τον ιδρώτα της και έφαγε όσα θα έφτιαχναν οι επόμενες γενιές για να περνάει την ώρα της βάζοντας σφραγίδες και παίρνοντας σύνταξη γήρατος στα 45 και στα 50

Φανή

Τις φωτογραφίες των υποψηφίων τις έβαλε το Θέμα ή τις έδωσε το ΚΙΝΑΛ/οι ίδιοι; Ένας! εστω ρε παιδιά (άντρας-γυναίκα-ό,τι να 'ναι) που να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής!!! (μέχρι κι η Καιλή που είναι πιο φωτογενής κι απ'τη Μπάρμπι στραβά βγήκε)

!!!!!!!!!!

Αυτό σε πείραξε εσένα, αυτό είναι το πρόβλημά σου, οι φωτογραφίες; Φαντάσου κρίση που έχει ο Έλληνας, μη χειρότερα Παναγία μου!!!!!

Χα χα χα μεγάλη παρακμή

Αυτά πληρώνουμε τώρα. ...Αλλά δεν μας λέει τώρα που θα τα βρει για να δώσει στους νέους, λαϊκισμός στο ζενίθ.....σανό Α ποιότητας για τα μοσχάρια

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης