«Τρώγονται» στον ΣΥΡΙΖΑ: Κασιμάτη κατά Καραγιαννίδη για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της

«Τρώγονται» στον ΣΥΡΙΖΑ: Κασιμάτη κατά Καραγιαννίδη για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον συνάδελφό της για προβοκατόρικη πρακτική - Πυροσβεστική παρέμβαση Βούτση ο οποίος κατηγόρησε για τη διαρροή την... αντιπολίτευση!

synthesi_main01
Για αντισυναδελφική συμπεριφορά και προβοκατόρικη πρακτική κατήγγειλε η κυρία Νίνα Κασιμάτη τον «σύντροφό» της στον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη.

Κατα την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε οτι ο κ. Καραγιαννίδης σε πλήρη συνεργασία με τον βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα, ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής για την ψηφοφορια της συνταγματικής αναθεώρησης, φωτογράφισαν το ψηφοδέλτιο της και το διέρρευσαν σε φιλικά ΜΜΕ προκειμένου να την εκθέσουν.

Υπενθυμίζεται οτι η κυρία Κασιμάτη δεν ψήφισε τις προτάσεις του κόμματος της για την θρησκευτική ουδετερότητα και τον τροπο εκλογής του Προεδρου της Δημοκρατίας.
Τρώγονται στον ΣΥΡΙΖΑ: Κασιμάτη κατά Καραγιαννίδη για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της (1)

Το ψηφοδέλτιο της όντως διέρρευσε πριν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των υπολοίπων ψηφοδελτίων ενώ όταν έγινε αντιληπτό οτι η διαρροή έγινε από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής καθώς έφερε την υπογραφή τους, « κατέβηκε» απο το site που αρχικά ειχε αναρτηθεί.

Σε καθε περίπτωση οι καταγγελίες της κυρίας Κασιμάτη προκάλεσαν την αντίδραση του κ Νίκου Βούτση που αρχικά υποστήριξε οτι η διαρροή έγινε απο την αντιπολίτευση και στην συνέχεια την επέκρινε για την απόφασή της να καταψηφίσει το άρθρο για την θρησκευτική ουδετερότητα.

Ωστόσο σύμφωνα με το βίντεο της ψηφοφορίας που βρίσκεται στον ιστότοπο της Βουλης, ο κ Φωτηλας εμφανίζεται να δίνει το επίμαχο ψηφοδέλτιο στον κ. Καραγιαννίδη και αυτός με την σειρα του να το φωτογραφίζει με το κινητό του τηλέφωνο.
Τρώγονται στον ΣΥΡΙΖΑ: Κασιμάτη κατά Καραγιαννίδη για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της (2)
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης