Έντονη διαμαρτυρία της Κασιμάτη στον Βούτση για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της

Έντονη διαμαρτυρία της Κασιμάτη στον Βούτση για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της

Δείχνει ως υπεύθυνους τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που έκαναν την καταμέτρηση καθώς στο ψηφοδέλτιο φαίνεται ξεκάθαρα η μονογραφή της εφορευτικής επιτροπής

4251227
Την έντονη διαμαρτυρία της στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση θα εκφράσει σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Νίνα Κασιμάτη για την διαρροή του ψηφοδελτίου της από μέλη της εφορευτικής επιτροπής που έκαναν την καταμέτρηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι το ψηφοδέλτιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το μόνο που διέρρευσε αρκετή ώρα πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

Όπως δε φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωτογραφίες το ψηφοδέλτιο φέρει την μονογραφή της εφορευτικής επιτροπής που σημαίνει ότι είχε κατατεθεί από την βουλευτή και διέρρευσε από άλλον συνάδελφό της που έκανε την καταμέτρηση.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κυρίας Κασιμάτη η εφορευτική επιτροπή που παρέλαβε το ψηφοδέλτιό της αποτελούταν από τον Χρήστο Καραγιαννίδη (ΣΥΡΙΖΑ), Ιάσωνα Φωτήλα (ΝΔ) και Δημήτρη Μπαξεβανάκη (ΣΥΡΙΖΑ).

Να σημειωθεί ότι η διαρροή έγινε προκειμένου να φανεί ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί μεταξύ άλλων και με την πρόταση του κόμματός της για την θρησκευτική ουδετερότητα του Κράτους.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο παρελθόν ο Χρήστος Καραγιαννίδης, μέλος της ομάδας των «53» είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Γιάννη Μιχελογιαννάκη για τις απόψεις του αναφορικά με το «Σκοπιανό» και την εκκλησία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης