Ραγκούσης, Τασία και Παπαχριστόπουλος στη «Γέφυρα» για τον Τσίπρα

Ραγκούσης, Τασία και Παπαχριστόπουλος στη «Γέφυρα» για τον Τσίπρα

Μουζέλης, Λιάκος, Μπίστης, Ρεπούση ήταν ανάμεσα στους ομιλητές για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας – Παρόντες βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

gefyra_mouzelis_liakos_repousi_panpan
Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση που διοργάνωσε η πρωτοβουλία «Γέφυρα», με στόχο τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων και τη συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου «ικανού να φράξει το δρόμο στις συντηρητικές πολιτικές και να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμιστικές τομές που έχει ανάγκη η χώρα».

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι Νίκος Αντώνης Λιάκος, Παναγιώτης Παναγιώτου, Νίκος Μπίστης, Σωτήρης Βαλντέν, Κωστής Παπαϊωάννου, Μαρία Ρεπούση και Φωτεινή Σιάννου ενώ συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαχαίρας.

Το κείμενο της πρωτοβουλίας φέρει πάνω από 100 υπογραφές. Ανάμεσά τους, αυτή του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και του ανεξάρτητου βουλευτή Σωτήρη Δανέλλη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, καθώς και οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Πάνος Σκουρλέτης, Αλέξης Χαρίτσης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Χριστόφορος Βερναρδάκης, Κώστας Ζαχαριάδης, Νίκος Φίλης, Κώστας Ζαχαριάδης, Θεανώ Φωτίου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ενώ εκεί βρισκόταν και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Με δεδομένη την πρότερη ιστορία στελεχών της πρωτοβουλίας με το ΠΑΣΟΚ, παρατηρητές εντάσσουν την πρωτοβουλία στον ευρωτερο πρωθυπουργικό σχεδιασμό να αλώσει την Κεντροαριστερά, λεηλατώντας το ΚΙΝΑΛ, με το οποίο ήδη υπάρχει έντονη αντιπαράθεση, που «φούντωσε» με την υπουργοποίηση των πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα. 


gefyra_voutsis_papaxristopoulos
Κλείσιμο

Ο Νίκος Βούτσης χαιρετά τον Θανάση Παπαχριστόπουλο

gefyra_ragkousis_tzanako_xaritsis

Γιάννης Ραγκούσης, Αλέξης Χαρίτσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος


gefyra_tasia_skourletis

Πάνος Σκουρλέτης και Τασία Χριστοδουλοπούλου

gefyra_voutsis_ksenogiannakopoulou_filis

Νίκος Βούτσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Νίκος Φίλης

gefyra_mouzelis

Ο Νίκος Μουζέλης

gefyra_voutsis_bistis_liakos

Νίκος Βούτσης, Νίκος Μπίστης, Αντώνης Λιάκος

gefyra_omilites

Οι ομιλητές της εκδήλωσης











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης