Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος μοιάζει με τον... καθηγητή του La casa de papel!

Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος μοιάζει με τον... καθηγητή του La casa de papel!

Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να προωθήσει την υποψηφιότητα του Νάσου Ηλιόπουλου για τον δήμο της Αθήνας - «Φίλο από τα Πατήσια» τον αποκάλεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

hliopoulos_are
Με τον καθηγητή του... Casa de papel συγκρίνει ο Αλέξης Τσίπρας τον Νάσο Ηλιόπουλο, προσπαθώντας να προωθήσει την υποψηφιότητα του εκλεκτού του για τον δήμο της Αθήνας.

Κι ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον κ. Ηλιόπουλο να έρχεται τρίτος με ποσοστό μόλις 10,1%, (προηγούνται ο κ. Μπακογιάννης με 38,3% και ο κ. Γερουλάνος με 12%), ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και το μισό υπουργικό συμβούλιο, παρευρέθηκαν χθες στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, επιχειρώντας να του καλλιεργήσουν φιλολαϊκό, και ελαφρώς ελιτίστικο αλλά προσιτό προφίλ στο κοινό.

«Με ρώτησε ένας φίλος προχθές ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, που μοιάζει με τον καθηγητή του La casa de papel», λέει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter, συγκρίνοντας τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον διάσημο ήρωα που προκαλεί θαυμασμό, όπου κι αν πηγαίνει, επιχειρώντας μάλλον να τον κάνει ελαφρώς πιο αναγνωρίσιμο στο ευρύτερο κοινό. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα κατορθώματα του κ. Ηλιόπουλου. «Ο Νάσος αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς!», πρόσθεσε.





Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος μοιάζει με τον... καθηγητή του Le casa de papel!







Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος μοιάζει με τον... καθηγητή του Le casa de papel!
Κλείσιμο


Τσίπρας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος μοιάζει με τον... καθηγητή του Le casa de papel!













Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με ρώτησε ενας φίλος προχθές ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, που μοιάζει με τον καθηγητή του La casa de papel. Ο Νάσος αγωνίστηκε για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός και να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η Αθήνα ανήκει στις νέες και στους νέους, στους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της, στους πολλούς. Ο Νάσος είναι ένας από αυτούς! #lacasadepapel #athens #apotinarxi #Αθήνα #ΑνοιχτήΠόλη #anoixtipoli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις



Πιο προσιτό και λαϊκό προφίλ θέλησε να προσδώσει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, που χαρακτήρισε τον κ. Ηλιόπουλο ως «φίλο από τα Πατήσια».




Ο «άχαστος» που έρχεται τρίτος

Πάντως ο κ. Ηλιόπουλος αν και «άχαστος», προσωνύμιο που του αποδόθηκε μετά τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι θα επιλέξει υποψήφιο «που δεν χάνει» καταγράφει χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά. Πέραν της τρίτης θέσης που καταλαμβάνει, ο υποψήφιος δήμαρχος δεν καταφέρνει να γίνει αποδεκτός ούτε από το 1/3 όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Η υποψηφιότητά του συσπειρώνει μόλις το 29% αυτών των ψηφοφόρων, ενώ η διείσδυσή του σε άλλους χώρους κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, όπως χαμηλή είναι η αποδοχή του σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, χωρίς καμία διαφοροποίηση ανάμεσα στα δύο φύλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης