«Σόου» Μεγαλοοικονόμου στη Βουλή: Εμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν

«Σόου» Μεγαλοοικονόμου στη Βουλή: Εμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν

Μου κάνουν μπούλινγκ είπε για τις κατηγορίες περι ανταλλαγμάτων και επιτέθηκε προσωπικά στον γιο του Βασίλη Λεβέντη - «Ήμουν η μόνη βουλευτής που έμεινε 6 μήνες ανεξάρτητη και επέλεξα να πάω στους ηττημένους και καθαρούς» είπε αναφερόμενη στην προσχώρηση της στον ΣΥΡΙΖΑ

megalooikonomou0
Θερμό επεισόδιο μεταξύ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και Μάριου Γεωργιάδη ξέσπασε νωρίτερα στην ολομέλεια της Βουλής

Αιτία της αντιπαράθεσης ήταν η τοποθέτηση της Θ. Μεγαλοοικονόμου με την οποία - η προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων βουλευτής - επιχείρησε να αποκρούσει τις κατηγορίες περί ανταλλαγμάτων προκειμένου να στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Έφυγα από το κόμμα όχι γιατί ζήτησα καρέκλα. Ο Λεβέντης έκανε βουλευτή το γιο του και μετά αντιπρόεδρο της Βουλής, του είπα να μην το κάνει. Τον έκανε στα δύο χρόνια. Αν ήταν δέκα, τί θα τον έκανε; Αυτοκράτορα;»

«Δεν ζήτησα καρέκλα, εμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν. Και όταν πέθανε του ζήτησαν πίσω την άδεια από το περίπτερο που δεν πήρε ποτέ» είπε μεταξύ άλλων εξαπολύοντας παράλληλα δριμεία επίθεση τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο ΠΑΣΟΚ.

«Προσπαθώ με τα τέρατα να τα βγάλω πέρα, είμαι στο λάκκο με τα φίδια. Αισθάνομαι απογοητευμένη... Η ΝΔ έχει στους κόλπους της βουλευτές σεξιστές όπως ο Γιακουμάτος και ο Οικονόμου... Ήταν θράσος της Γεννηματά να ονομάσει τον Τσίπρα «νεοκομμουνιστή». Απορώ πως το δέχθηκε το ΚΚΕ. Ξεφτιλίσατε το ΚΚΕ που πολέμησε στην εθνική αντίσταση ενώ εσείς όλοι οι δεξιοί φοράγατε κουκούλες... δοσίλογοι » είπε μεταξύ άλλων.

Ντρέπομαι για την Ελληνική Βουλή. Ήμουν η μόνη βουλευτής που έμεινε 6 μήνες ανεξάρτητη και επέλεξα να πάω στους ηττημένους και καθαρούς. Υπέστην τόσο μπούλινγκ... και από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε να με υποστηρίξει κανείς.

Κλείσιμο
«Ντρέπομαι που είμαι βουλευτής... Και με κατηγορούν αυτοί που θέλουν να κληρονομήσουν τις έδρες στα παιδιά τους» επανέλαβε

Όσα είπε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου προκάλεσαν την αντίδραση του Μάριου Γεωργιάδη από την Ένωση Κεντρώων ο οποίος ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού. «Μόνοι σας ευτελίζετε το Κοινοβούλιο. Είναι βολική καρέκλα και δεν θέλει να την αφήσει» της απάντησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Δείτε την ομιλία της στη Βουλή

Θ. Μεγαλοοικονόμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης