Νέο τσίρκο από την Μεγαλοοικονόμου

Νέο τσίρκο από την Μεγαλοοικονόμου

Χαμός στον αέρα με γκαζόζες, κουραμπιέδες, λεβέντη Τσίπρα και τη  βουλευτή να αποχωρεί μαινόμενη από τηλεοπτική εκπομπή - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί και άγριος καβγάς με Οικονόμου και Γρηγοράκο

megaloiko01
Απίστευτοι χαρακτηρισμοί με πρωταγωνίστρια την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να τσακώνεται... με όλους στο πάνελ του ΣΚΑΙ και στο τέλος να αποχωρεί χαρακτηρίζονται τον Τσίπρα ως «λεβεντιά» και όλους τους άλλους πολιτικούς ως «κουραμπιέδες». 

Η συζήτηση ανάψε όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη θέση Λεβέντη που την καλεί να παραδώσει την έδρα της. Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δεν θέλησε και πολύ για να «ανάψει» και να αρχίσει να κατηγορεί τον Βασίλη Λεβέντη και τον Μάριο Γεωργιάδη, λέγοντας ότι έχει στη διάθεσή της και ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία φαίνεται πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων της έλεγε να μην παραδώσει την έδρα της γιατί τότε αυτή θα πάει στον κ. Καλλιάνο.

Χαμός στον αέρα με την Μεγαλοοικονόμου (1)

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον κ.Γρηγοράκο που μίλησε για κυβέρνηση γκαζόζας για να παρέμβει η κυρία Μεγαλοοικονόμου και να αρχίσει να φωνάζει «Κι εσείς θέατρο είστε! Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι», ενώ επιτέθηκε και στον Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τον «γυρολόγο», με τον τελευταίο να απαντά με χαρακτηρισμούς όπως «γραφική», «γελοία» και άλλα κοσμητικά επίθετα.

Η εκπομπή διεκόπη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και στην επιστροφή η βουλευτής εξακολουθούσε να είναι σε έξαλλη κατάσταση με αποκορύφωμα την αποχώρησή της φωνάζοντας «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!

Κλείσιμο
Πριν αποχωρήσει μαινόμενη η κυρία Μεγαλοοικονόμου είχε δηλώσει πως ουδείς από τον ΣΥΡΙΖΑ της έκανε παρατήρηση ή έστω ένα τηλεφώνημα διότι έσπασε το εμπάρκο  στον ΣΚΑΙ. Αν αληθεύει ο ισχυρισμός της είναι προφανές ότι στο Μαξίμου δεν θέλουν να της τραβήξουν το αυτί για την κίνησή της αυτή, αφού η εύθραυστη ισορροπία και πλειοψηφία της κυβέρνησης εξαρτάται και από τη δική της ψήφο. Να θυμίσουμε πως στην πρώτη της εμφάνιση στον τηλεοπτικό σταθμό, είχε πει πως αν τη διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή έσπασε το εμπάρκο θα κάνει δικό της κόμμα.

Χαμός στον αέρα με την Μεγαλοοικονόμου (2)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης