Κουίκ σε Καμμένο: Ο Τσίπρας με έκανε υφυπουργό, στηρίζω την κυβέρνηση

Κουίκ σε Καμμένο: Ο Τσίπρας με έκανε υφυπουργό, στηρίζω την κυβέρνηση

Ο Τέρενς Κουίκ αφήνει αιχμές κατά Καμμένου ότι έγινε υφυπουργός με προσωπική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα - «Θα στηρίξω μέχρι την τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας» την κυβέρνηση

terence
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Τέρενς Κουίκ, που απάντησε στα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος εις βάρος του, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Με δύο tweet, που έκανε σε διάστημα 12 λεπτών, ο κ. Κουίκ επανέλαβε τη θέση του, που είχε διατυπώσει στο υπουργικό συμβούλιο και θα στηρίξει την κυβέρνηση «μέχρι την τελευταία ημέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της».

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο:Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ,ΥΠΕΞ &η κυβέρνηση,που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της &δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει &τώρα», έγραψε.



Λίγο αργότερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών άφησε αιχμές για ανακρίβειες κατά του κ. Καμμένου, που υποστήριξε ότι ο κ. Κουίκ δεν ήθελε με τίποτα συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διαλύοντας και κάθε σενάριο περί παραίτησής του, ο κ. Κουίκ υποστήριξε ότι ορκίστηκε υφυπουργός «με προσωπική απόφαση και επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα» και γι' αυτό «οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6 με 7» υπουργούς.

«Για να μη λέγονται ανακρίβειες:Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση.Με προσωπική απόφαση &επιλογη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών.Γι αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6,με 7 στο Υπ.Συμβούλιο» έγραψε.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης