«Κλείνουμε τα μάτια στις μεικτές παραγωγές γιατί δεν μπορεί να προσλάβει η ΕΡΤ», λέει ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης

«Κλείνουμε τα μάτια στις μεικτές παραγωγές γιατί δεν μπορεί να προσλάβει η ΕΡΤ», λέει ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τη διοίκηση Κωστόπουλου-Θαλασσινού που απολύθηκαν μετά τη σύσκεψη Τσίπρα με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - «Αυτή η διοίκηση είχε ανοικτή την πόρτα σε όλους τους εργαζόμενους, ενέπνεε εμπιστοσύνη και ένα αίσθημα δικαιοσύνης» είπε ο κ. Καλφαγιάννης για τους αποπεφθέντες με εντολή Κρέτσου

kalfagiannis
«Υπήρξε αναστάτωση, ένας προβληματισμός. Υπήρξε ένα αίσθημα αδικίας γιατί, αν είναι αλήθεια, το θύμα εξομοιώνεται με τον θύτη. Μέχρι χθες η κυβέρνηση στήριζε αυτή τη διοίκηση. Είναι δύσκολο και οξύμωρο τις επόμενες μέρες να ζητάει τις παραιτήσεις», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 και τους Βασίλη Γούλα και Ελένη Γκρήγκοβιτς ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης σχετικά με την καρατόμηση της διοίκησης της ΕΡΤ από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Οι εξελίξεις στη διοίκηση της ΕΡΤ επήλθαν έπειτα από προχθεσινή μυστική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΕΡΤ υπό τον Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο των καταγγελιών Φίλη για παραδιοίκηση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής αλλά και των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων για κακοδιαχείριση των κρατικών κονδυλίων που πηγαίνουν στην ΕΡΤ.

«Έχουμε δει πολλές διοικήσεις να έρχονται και να παρέρχονται, άλλες κακές και άλλες κακές. Αυτή η διοίκηση είχε ανοικτή την πόρτα σε όλους τους εργαζόμενους, ενέπνεε εμπιστοσύνη και ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Ο Κωστόπουλος και όλοι ήταν κοντά μας στην περίοδο του μαύρου. Ήταν εμψυχωτής στο να πάει η ΕΡΤ μπροστά, εμψύχωνε τον κόσμο, είχε προσωπικότητα και κύρος. Υπάρχει το αίσθημα της αδικίας με τον τρόπο που έγινε. Ο κ. Κωστόπουλος μέσα στον ένα χρόνο έκανε πολλά, θα μπορούσε να κάνει περισσότερα αλλά σημασία έχει και το περιβάλλον», πρόσθεσε ο κ. Καλφαγιάννης.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο συνδικαλιστής που κατηγορήθηκε εμμέσως από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως συνυπεύθυνος για τη λεγόμενη παραδιοίκηση στην κρατική τηλεόραση υποστηρίζει ότι «στην ΕΡΤ  υπάρχουν πολύ μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, λείπουν ειδικότητες όπως ηχολήπτες, μοντέρ, κομμώτριες, μακιγιέρ,ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, γεννήτριας χαρακτήρων».

«Νοικιάζονται εργαζόμενοι από ιδιώτες. Αναγκαζόμαστε να κλείνουμε τα μάτια στις μεικτές παραγωγές γιατί δεν μπορεί να προσλάβει η ΕΡΤ. Το υπουργείο Οικονομικών δεν ασχολείται με την ΕΡΤ,  είναι η τροχοπέδη στην εξέλιξή της» ισχυρίστηκε ο κ. Καλφαγιάννης στη συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6 για τις μεικτές παραγωγές που θεωρούνται όχημα για την πρόσληψη από την ΕΡΤ δημοσιογράφων φιλικά προσκείμενων στην κυβέρνηση αφού ο κρατικός φορέας ραδιοτηλεόρασης των 2.500 υπαλλήλων δεν μπορεί να προσλάβει κι άλλους...

Ακούστε τι είπε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης στο ΘΕΜΑ 104,6:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης