Καμίνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν έχουμε αυταπάτες ότι το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει από τη μια ημέρα στην άλλη

Καμίνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν έχουμε αυταπάτες ότι το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει από τη μια ημέρα στην άλλη

Οι εσωτερικές διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ δεν έχουν ακόμα ομαλοποιηθεί, εξήγησε ο δήμαρχος Αθηναίων

kaminis-inter-new
«Δεν μπορεί να έχουμε αυταπάτες ότι το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει από τη μια ημέρα στην άλλη» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κληθείς να σχολιάσει τις αιτιάσεις του Ποταμιού ότι αποφάσιζε μόνη της η Φώφη Γεννηματά.

«Η κυρία Γεννηματά ψηφίστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι εσωτερικές διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ δεν έχουν ακόμα ομαλοποιηθεί. Όποιος συμμετέχει σε μια διαδικασία εκλογής τέτοια πρέπει να αποδεχθεί πλήρως το αποτέλεσμα. να δώσει ένα περιθώριο χρονικό σε αυτόν που εξελέγη να ξεδιπλώσει απόψεις και ενέργειες και εδώ είμαστε για να συνεργαστούμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.



Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για νέες αποχωρήσεις. Τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί. Πρέπει να κατακτήσουμε τις δημοκρατίκες διεργασίες.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογικών συνεργασιών ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής απάντησε ότι «οι συνεργασίες γίνονται βάσει προγραμμάτων. Μεσολαβεί ένα χρονικό διαστημα που τα κόμματα συζητούν, όταν έρθει η ώρα θα το δούμε.

Κλείσιμο
Μιλώντας για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον τομέα της αυτοδιοίκησης ο Γιώργος Καμίνης είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να προχωρά σε βαθιές τομές στη δημόσια διοίκηση έρχεται και αλλάζει ελογικά συστήματα και αυτά γίνονται για εκλογικές επιβιώσεις και πασαλείμματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης