Άγριο επεισόδιο από χρυσαυγίτες στη Βουλή - Χυδαία επίθεση Λαγού σε Ξυδάκη κι άλλους βουλευτές

Άγριο επεισόδιο από χρυσαυγίτες στη Βουλή - Χυδαία επίθεση Λαγού σε Ξυδάκη κι άλλους βουλευτές

«Προδότες, πουλημένοι» ούρλιαζε ο χρυσαυγίτης - Οι διάλογοι - Σκαιά επίθεση σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ - Κινήθηκε απειλητικά προς τον Νίκο Ξυδάκη - Παρενέβη η Φρουρά

Άγριο επεισόδιο με αρνητικούς πρωταγωνιστές για μια ακόμα φορά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξελίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με τον Γιάννη Λαγό σε παραληρηματικό παροξυσμό να καταγγέλλει προδοσίες, να κινείται απειλητικά προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη που ζήτησε τον λόγο και τον προεδρεύοντα Σπύρο Λυκούδη να ζητά την συνδρομή της φρουράς του κοινοβουλίου για να περιορίσει τον βουλευτή του φιλοναζιστικού μορφώματος.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής έντασης που επαναφέρει η Χρυσή Αυγή, ο Γιάννης Λαγός ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής χαρακτήρισε «ξεφτιλισμένους προδότες» την κυβέρνηση και τα μέλη της πλειοψηφίας.

Το επεισόδιο ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γιάννη Λαγού. Ο βουλευτής της ΧΑ μιλούσε για την επιστολή της Παμμακεδονικής προς τους βουλευτές και καταφερόταν με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και κατά των βουλευτών εκείνων που «κλαψουριζόντουσαν» όπως είπε ο Γιάννης Λαγός. «Αν ο Θεός μας αξιώσει θα οδηγηθούν στη φυλακή» συνέχισε ο χρυσαυγίτης βουλευτής για τα κυβερνητικά στελέχη και τους πολιτικούς αντιπάλους του κόμματός του.

Εκείνη τη στιγμή κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως είπε κάτι στον χρυσαυγίτη βουλευτή που ήταν στο βήμα. «Σταμάτα ρε, σταμάτα ρε προδότη, σταμάτα ρε, προδότες,πουλημένοι» εξερράγη ο Γιάννης Λαγός απειλώντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε φραστικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη που εκείνη τη στιγμή κατέβαινε τα σκαλιά.

Σκαιοί χαρακτηρισμοί και απειλές από τον χρυσαυγίτη

«Τι θέλεις ρε ξεφτιλισμένε προδότη» ήταν ο σκαιός χαρακτηρισμός του χρυσαυγίτη προς τον Νίκο Ξυδάκη με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σπυρος Λυκούδης βλέποντας την κατάσταση να εκφεύγει του ελέγχου ζήτησε από τους άνδρες της φρουράς να μπουν στην αίθουσα ενώ παράλληλα διέκοψε την συνεδρίαση.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση, αν συνεχιστεί η συζήτηση θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, καθίστε ηρεμήστε πέντε λεπτά και θα δούμε τι θα γίνει» είπε ο Σπύρος Λυκούδης που προήδρευε της συνεδρίασης για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών στην Ολομέλεια της Βουλής καλώντας τη φρουρά προκειμένου να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των βουλευτών, όταν η συμπεριφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή Λαγού στάθηκε η αφορμή για να προκληθεί ένα χωρίς προηγούμενο επεισόδιο. Όπως φαίνεται στα πλάνα από τη Βουλή, οι βουλευτές κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια. Μετά την έκρηξή του από το βήμα της Ολομέλειας, ο βουλευτής Λαγός καταφέρθηκε εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη που του είπε να σταματήσει. Οι δύο βουλευτές φαίνεται να χειρονομούν και να απευθύνονται ο ένας στον άλλο με εκφράσεις που δεν έχουν καταγραφεί από τα μικρόφωνα.

Ο χρυσαυγίτης Λαγός, εκτός εαυτού καθύβριζε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, ίσως αυτούς που βρίσκονταν στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ή και του ΚΚΕ: «Προδότες, πουλημένοι, σταμάτα ρε, σταμάτα ρε προδότη, σταμάτα ρε προδότη, φύγε από δω ρε».

«Ε, κύριε συνάδελφε, δεν είναι καφενές εδώ» παρενέβη ο προεδρεύων της συνεδρίασης Σπύρος Λυκούδης.

«Σταμάτα ρε προδότη, προδότες, πουλημένοι, τα παιδιά» επέμεινε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Λαγός ουρλιάζοντας προς το μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε εκείνο το σημείο φαίνεται πως υπήρξε αντίδραση από τα έδρανα του ΚΚΕ με αποτέλεσμα ο βουλευτής της ΧΑ να αρχίσει το παραλήρημα. Επίσης, ο κ. Νικος Ξυδάκης που βρισκόταν στα έδρανα των αξιωματούχων (αριστερά του βήματος της Ολομέλειας) διαμαρτυρήθηκε για το ύφος και τους χαρακτηρισμούς με αποτέλεσμα ο Γιάννης Λαγός να κατευθυνθεί απειλητικά εναντίον του.

Ο διάλογος Λαγού - Ξυδάκη

Λαγός: Είστε προδότες, πουλημένοι

Ν. Ξυδάκης: Υπόδικε χιτλερόψυχε

Γ. Λαγός: Αντε ρε πουλημένε προδότη 

Ν. Ξυδάκης: Κατέβα απο το βήμα αν δεν σου αρέσει η Δημοκρατία 
Σε εκείνο το σημείο ο Λαγός κινείται απειλητικά προς τον Ξυδάκη με αποτέλεσμα ο δεύτερος να του απαντήσει "Τι θέλεις; Να μας δείρεις;"
 

Ακολουθεί ο διάλογος όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της Βουλής: 

Και για να τελειώσουμε, γιατί μας δίνετε και πέντε λεπτά μόνο, βγήκε μια επιστολή πριν από μερικές μέρες από τις «Παμμακεδονικές Ενώσεις» και παρεξηγήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής και είπε ότι αυτά είναι ανεπίτρεπτα και όχι μόνο ο Πρόεδρος της Βουλής και από τα υπόλοιπα τα κόμματα όλα είχαν βγει και κλαψούριζαν, γιατί φοβούνται πάρα πολύ. Έλεγε, λοιπόν, αυτή η επιστολή ότι θα υπάρχουν και ειδικά δικαστήρια και ότι υπάρχει και η εσχάτη προδοσία και αν ο Θεός μας αξιώσει όλους τους Έλληνες πολίτες θα οδηγηθούν στη φυλακή αυτοί που τα έχουν υπογράψει όλα αυτά.

Και βγήκε και έκλαιγε ο Πρόεδρος της Βουλής και οι συν αυτώ και έλεγαν ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τα λένε αυτά. Μα, τι λέτε; Έχετε πάρει....

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΑΣ: Πιο σιγά!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Σταμάτα, ρε προδότη!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Κύριε συνάδελφε, δεν είναι καφενές εδώ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΑΣ: Σταμάτα, ρε προδότη!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Προδότες! Πουλημένοι!

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σπυρίδων Λυκούδης): Παρακαλώ, ειδοποιήστε τη φρουρά!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ: Αρνητή της δημοκρατίας. Βρίζεις τη Δημοκρατία και τη Βουλή.

Τελικά οι βουλευτές της ΧΑ αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας με «λεονταρισμούς» και εκτόξευση απειλών.

Με την επανέναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης είπε «υπάρχει στρατηγική έντασης από το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Δεν πρέπει απλά να περιθωριοποιηθεί ή αποκλειστεί αλλά  να καταγγελθεί αυτή η στρατηγική με όλους τους τόνους και τη δύναμη από όλο το πολιτικό σύστημα του δημοκρατικού τόξου  χωρίς συμψηφισμούς και τακτικισμούς που ξέρουμε που οδηγούν βλέποντας τι γίνεται στην Ευρώπη. Αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να συνεχιστεί μέσα στο κοινοβούλιο θα πρέπει οι αναφορές του βουλευτή Λαγού να έρθουν στην επιτροπή Δεοντολογίας. Όμως πρέπει επίσης να απομονωθούν με κάθε τρόπο οι στρατηγικές έντασης και μισαλλοδοξίας που στοχεύουν στο να δυναμιτίσουν και να ανατροφοδοτήσουν την ένταση με τις πιο ακραίες δυνάμεις της γειτονικής χώρας τους «γκρίζους λύκους»».

Ξυδάκης: Η Δημοκρατία δεν συγχωρεί τους αρνητές της

Σε δήλωσή του  σχετικά με το επεισόδιο στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Ξυδάκης είπε: «Το επεισόδιο της ΧΑ στη Βουλή δεν είναι τυχαίο και μεμονωμένο. Οι υπόδικοι αρνητές της δημοκρατίας καλλιεργούν μια στρατηγική έντασης καθώς μπαίνει σε τελική ευθεία η δίκη για φόνους και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με σωρεία τεκμηρίων.

»Εκμεταλλεύονται επίσης τα πεδία της εξωτερικής πολιτικής και των γεωπολιτικών αναταράξεων για να μοχλεύσουν φόβο και μίσος.

»Δεν πρόκειται να τους επιτρέψουμε να μεταβάλουν την Γ' Ελληνική Δημοκρατία σε Δημοκρατία της Βαϊμάρης του 1933. Η Δημοκρατία ανέχεται, συνθέτει, συμπεριλαμβάνει, εμπνέει, αλλά δεν συγχωρεί τους αρνητές της και τους χιτλερόψυχους».

Κι άλλο επεισόδιο από χρυσαυγίτες εναντίον του βουλευτή Ζεϊμπέκ Χουσεϊν

Παράλληλα ο κ. Βούτσης αποκάλυψε ένα ακόμα περιστατικό που συνέβη νωρίτερα με στέλεχος της ΧΑ που βλέποντας στο προαύλιο χώρο της Βουλής τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεϊν τον έβρισε χυδαία.

«Πριν από τρεις ώρες συνέβη κατι που δεν το γνωρίζει κάνεις. Έγινε επεισόδιο όπου μια συγγενής α' βαθμού βουλευτού της ΧΑ παίρνοντας τα παιδιά της από τον βρεφονηπιακό σταθμό της Βουλής έβρισε τον βουλευτή Ζεϊμπέκ με απίστευτες ύβρεις και ενώπιον πολλών ανθρώπων. Το θέμα έληξε με παρέμβαση φρουράρχου και συγγνώμη που ζήτησε η εν λόγω κυρία.

«Αν αυτά συμβαίνουν καθημερινά εδώ μέσα που είμαστε πολλαπλά προστατευμένοι και δεν εννοώ με ασυλίες, μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει έξω από εδώ;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης

Από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το επεισόδιο κατήγγειλε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος λέγοντας πως «καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό που δεν είναι μεμονωμένο. Ως εγκληματική οργάνωση πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή» 

Δείτε το βίντεο. Η έκρηξη του χρυσαυγίτη βουλευτή Λαγού ξεκινά στο 0:35'':


ΣΧΟΛΙΑ (399)

Christos

Το άρθρο όπως και η παρουσίαση του γεγονότος είναι άκρος φασιστική διαστρέβλωση της αλήθειας !! Όσο πιο γρήγορα καταλάβει ο κόσμος ποσό φασιστική και αντιδημοκρατική κυβέρνηση έχουμε τόσο πιο πολλά θα περισώσουμε από ότι μας έχει απομένει !! Όσοι νομίζουν ότι : Τσιπρας Πάπας Βουτσης Πολακης Κοτζιας Γιαβρόγλου Φίλης Ξυδάκης.... Και λοιπός θλιβερός θίασος είναι Έλληνες και μαλιςτα δημοκράτες τότε κάληνυχτα Ελλάδα για πάντα !!

!!!

Αγαπητο Πρωτο Θεμα τι τιτλος αρθρου ειναι αυτος ?Ποσο μακραν της πραγματικοτητας η οποια ειναι οφθαλμοφανης στις φωτο που εχετε βαλει ! Εκεινο που βλεπει ολος ο κοσμος στις φωτο και στο βιντεο ειναι ενας τραμπουκος Ξυδακις που ανεβαινει στο βημα βγαζοντας αφρους απο το στομα και που επιχειρει να κατεβασει απο το βημα τον ομιλητη !!! Που ειδατε εσεις τιν "χυδαια επιθεση Χρυσαυγιτη"?Παρακαλω διωρθωστε με αμα κανω λαθος η τα ματια μου με γελανε, αλλα και ολοι οι σχολιαστες εδω μεσα ειδαν το ιδιο πραγμα με μενα και αυτο γραφουν. Να ειναι ολοι Χρυσαυγιτες λετε ? Τοτε ειναι μαλλον ασχημα τα πραγματα και για εσας του "Δημοκρατικου Τοξου" αλλα και για την Ελλαδα. Μετα το πειραμα με τους ανεπαγγελτους Σταλινοφασιστες που τους καναμε Κυβερνηση να αποκτησωμε μια Ακροδεξια Κυβερνηση απο αλλους ανερματιστους.Παντως εγω οπου δεν ειναι κρισιμη η ψηφοφορια, πχ για να φυγει ο Σταλινοφασιστας το τσιρκο του και η κλαιουσα Περιστερα σε ολες τις αλλες εκλογες θα ψηφισω τους Νεαντερνταλ της Χρυσης Αυγης απλως γιατι τους αδικειτε και εξωραιζετε τον απανθρωπο φασισμο των υπανθρωπων του Συριζα. Θεωρω τον χειροτερο φασισμο αυτον του Τρυφωνα Αλεξιαδη που πριν τις εκλογες ελεγε "μην πληρωνετε φορους,οπου να ειναι πεφτουν"και μολις πηραν την εξουσια οταν του ειπαν για τις προεκλογικες υποσχεσεις τους, καταργηση ΕΝΦΙΑ κλπ, λεει "περσινα ξινα σταφυλια". Και περα απο αυτο η Χρυση Αυγη δεν εχει σκοτωσει κανεναν . Η Αριστερα, και αφηνοντας στην ακρη τον Εμφυλιο, εχει τοσες και τοσες δολοφονιες τα τελευταια χρονια με αποκοτυφωμα την Μαρφιν και το καψιμο της εγκυου.

Νικ

Ναι μωρέ, ήθελα να πέσω και μ έσπρωξαν! Δεν είσαι όμως μόνος σου. Μισό εκατομμύριο, ΜΙΣΟ, Έλληνες είστε φασίστες. Αυτό διαπιστώθηκε αυτά τα χρόνια της κρίσης. ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Εμείς που λέγαμε ότι η Ελλάδα είναι φιλειρηνική, καθόλου ρατσιστική, σιχαίνεται την βία... Ακόμα και στα μέρη όπου οι Ναζί δολοφόνησαν, έκαψαν, βεβήλωσαν. Ακόμα κι εκεί φύτρωσαν φασίστες.

Μανιατης

Φασιστες αγυριγε,που καθε τρεις και λιγο αλλαζεις ονομα μπας και κοροιδεψις κανενα,ειναι οι αριστεροι κοπροι που εκτος του οτι δεν εκαναν τιποτα απο αυτα που ελεγαν, τουναντιον μαλιστα εκαναν και οτι τους ειπαν αυτοι που εβριζαν οταν ηταν αντιπολυτευση,εχουν ξαμολησει τα αποβρασματα τους αναρχικους και ρημαζουν τα μαγαζια και τα σπιτια των ελληνων!Δινουν αδειες σε δολοφονους,και πανε με ταξι και περιπολικα τα ρεμαλια τους αναρχικους στα σπιτια τους μην τυχων και χαθουν τα παιδια!Αποφυλακιζουν δολοφονους(β.λ τον αφγανο που σκοτωσε την κοπελιτσα στην Γερμανια) και κυνηγανε αυτους που οταν ηταν αντιπολυτευση τους εσφιγγαν τα χερια και ελεγαν οτι θα ειναι μαζι τους ενω τωρα τους περνουν τα σπιτια και τους δερνουν κι ολας!

Aμπεμπελελέκoυα

@22:30: Νικ, φασίστες και ναζί εννοείς φαντάζομαι το κόμμα της ΝΔ που στην κατοχή ο Ιωάννης Ράλλης -πατέρας του Γ. Ράλλη υπουργού & πρωθυπουργού της ΝΔ, ήταν συνεργάτης και πρωθυπουργός της δωσίλογης κυβέρνησης των ναζί, των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων από τις 7 Απριλίου του 1943 μέχρι τις 12 Οκτωβρίου του 1944! Αλήθεια, στην κατοχή ένας ψηλός διερμηνέας συνεργάτης των ναζί, στην Κρήτη, ξέρεις ποιον γιο έχει και σε πιο κόμμα είναι πρόεδρος;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αυτό το μισό εκατομμύριο θα προστατέψει και θα σώσει την Ελλάδα...

Μια απορία

Γιατί ΠΘ γράφετε ο "χρυσαυγίτης" Λαγός για τον βουλευτή Κο Λαγό(με έναν απαξιωτικό τρόπο), αλλά γράφετε ο κύριος Ξυδάκης;;;; Ο Κος Λαγός δεν πρέπει να αναφέρεται ως ΚΥΡΙΟΣ Λαγός και αυτός;;; Κατά τ άλλα, αμερόληπτη ενημέρωση!!!!!

κουκουρουκου

για να λεμε τα πραματα οπως εχουν, θυμαμαι πολυ καλα οτι οι συριζαιοι πριν γινουν κυβερνηση μιλουσαν για κρεμαλες στο συνταγμα και γουδια, και θυμαμαι πολυ καλα να τους πειτε!!

Νίκος

Τελικά οι νεοδημοκράτες είναι αμετανόητοι ανθέλληνες, μνημονιακηδες, βολεμένοι, γιάπηδες, προδότες του Ελληνισμού και ψηφοφόροι του κάθε ανώμαλου νόμου αντιρατσιστικός κτλπ..... Ενώ οι συριζαίοι απλά ο εμετικός εαυτός τους.....

Δεξιός ως ΝΔ

Είναι αλήθεια, δεν είμαστε τέλειοι, έχουμε κάνει λάθη. Απλά για την πατρίδα είμαστε η καλύτερη λύση, εκτός αν πιστεύεις ότι έχει τύχη η Ελλάδα να ψηφίσει ΧΑ και μετά να παίζουμε μετά το "εν-δυό κάτω" με τον Λαγό και τον Παναγιώταρο, για να πάμε μπροστά..

Koύλnnnnnnn... τα ερκovτiσιov να εivαι SIEMENS

@12:31: Όχι μόνο έχετε κάνει λάθη αλλά όπου λαμογιά, κλεψιά, και μίζα είστε μέσα! Από τον Γιακουμάτο, τον μποuμπούκο και την Βούλτεψη... σίγουρα με τον Παναγιώταρο, τον Λαγό και τον Κασιδιάρη θα πάμε πολύ καλύτερα και δεν θα έχουμε κλέφτες, ψεύτες και μιζαδόρους στην κυβέρνηση!

Πάρε παράδειγμα τον Ιωαννίδη

Πατριώτης μέχρι το κόκκαλο ήτανε, πάμπτωχος ήτανε και ποτέ δεν έκλεψε, ούτε δικό του αυτοκίνητο δεν είχε. Όμως ήταν αμόρφωτος και κολλημένος, ο μη ελεγχόμενος πατριωτισμός του γύρισε μπούμερανγκ για την πατρίδα, χάσαμε την μισή Κύπρο, και έγινε προδότης "εν αγνοία του", που είναι και της μόδας...

Παναγιώτης Κουζάπας - Πάφος @13:56

Επί Καραμάν-αλή του κουφού ψευτοεθνάρχη χάσαμε το 38% της Κύπρου με το λεγόμενο η Κύπρος κείται μακράν. Επί Ιωαννίδη χάθηκε το 3%... αν και για να ξέρεις πριν τις 20 Ιουλίου 1974 οι Τούρκοι κατείχαν ήδη το 18% του νησιού μας.

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ

@Q, @Γιοργοσ (ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!), @01:56, (1) ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ? ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ 4ΕΚ. ΛΑΘΡΟ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ? ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ (ΦΑΗΛΟΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΠ) ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ 1000-1500 ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΠΕΙΤΕ YOUTUBE ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ. ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ 85 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΨΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 130 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ. ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ: ΤΙΣ 100 ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ 1000 ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, ΤΙΣ 1000 ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ 10000 ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΤΙΣ 10000 ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ 50000 ΣΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 10ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΜΙΛΑΤΕ? ΟΥΤΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ: ΜΗΔΕΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΤΟ 2012, ΜΕ ΤΣΙΜΠΛΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ: 176 ΕΜΠΛΟΚΕΣ KAI 39 ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ (215 ΠΙΘΑΝΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ? ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΝΤΙΦ ΤΟ 2014, ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΗΣΕ ΒΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ? Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ? ΥΠΗΡΧΑΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ? ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΚΕ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΞΕ ΚΙ ΑΥΤΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ, ΥΠΗΡΧΕ ΗΣΥΧΙΑ, ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΠ'ΟΥΔΕΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

@

Και εκει που ολα τα κομματα εβριζαν το συριζα, ξαφνικα η σχεση αυτη αλλαξε σε κεραυνοβολο ερωτα, με πρωτη τη ΝΔ να αναλαμβανει χρεη συνηγορου και να υπερασπιζεται με παθος τους συντροφους του συριζα, τους οποιους εθιξαν οι κακοι χρυσαυγιτες που τους αποκαλεσαν προδοτες..... ενωμενο το δημοκρατικο-ληστρικο τοξο προσβλήθηκε απο τη λεξη "προδοτες"..... διοτι σου λεει αυτοι οι θρασυτατοι δεν εχουν θεση μεσα στη βουλη ... μας χαλανε τη πιατσα.... θελουμε να πεφτουν τα 20 χιλιαρικα στη τσεπη καθε μηνα και ας ερθει και ο ερντογαν στην αυλη μας για καφε.

Ο Ξυδακης

μια χαρά πέταξε την μπάλα στα μνήματα. Έστησε έναν καυγά με τον Λαγό, να ξεχαστούν τα υπόλοιπα, μπας κι έχουμε πάλι καμιά χρυσαυγειαδα. Για να καταλάβετε πόσο περιορισμένης κατανοησης είναι τα μέσα της ΝΔ έσπευσαν να το κάνουν πρώτο ζήτημα. Αυτό ακριβώς ήθελαν οι του Σύριζα για να μην γράψω πως θέλουν να τσιμπήσει πάνω ή ΧΑ για να κόψει την αυτοδυναμία του Κούλη. Οι Συριζαίοι είναι προδότες αλλά δυστυχώς πολύ πιο πανούργοι από τα γατάκια της ΝΔ. Ο Κουλης Χαζούλης έπρεπε να τους πει: Εσείς ρε Συριζαιοι δεν μας λέγατε για κρεμαλες, τσολακογλου, Μερκελιστες, στημένους στα 4, γουναραδικα, μνημονιακους προδοτες και λιντσαρισματα; Τώρα γιατί θιγεστε; Αλλά είπαμε Κουλης=γιωτουλης.

απορω ειλικρινα

η χα μεσα σε 6 χρονια εχει υποστει και εξακολουθει να υφισταται τα εξης ...χυδαιες και συκοφαντικες λεκτικες προσβολες-μονιμο αποκλεισμο απο τα μμε- μονιμα εμπαθη και χυδαιολογα αρθρα στα μμε εντυπα και ηλεκτρονικα-διακοπη χρηματοδοτησης-προφυλακισεις βουλευτων και αρχηγου-περιοριστικους ορους-πολιτικη ομηρια σε δικη που κραταει χρονια-αρσεις ασυλιας βουλευτων της σε καθε μα καθε περιπτωση-επιθεσεις στα γραφεια της απο αληταρια-αντισυγκεντρωσεις οταν κανει η ιδια συγκεντρωσεις-δολοφονια εν ψυχρω δυο νεαρων μελων της...τι αλλο, να συνεχισω? κουραστηκα να φραφω...και μετα απ ολα αυτα, ειναι θαυμα που κρατανε τη ψυχραιμια τους και που υπαρχουν ακομα σαν κομμα, οι ανθρωποι ειναι αξιοι θαυμασμου..αλλα καποια στιγμη πρεπει να αποκατασταθει η δικαιοσυνη και η αντικειμενικοτητα, αρκετα ως εδω, κουραστηκε ο κοσμος

...

Για τους λόγους που αναφέρεις μπορεί να ξεγελά ακόμα τον κόσμο με το ότι είναι ένα λογικό πατριωτικό κόμμα. Επειδή τους αποκλείουν και δεν τους δίνουν βήμα να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους. Αν η Χρυσή Αυγή είχε περισσότερη έκθεση στον κόσμο και δεν την ηρωοποιούσαν με αυτές τις εξωθεσμικές διώξεις, δε θα είχε αναπτύξει τη σημερινή της δυναμική. Γι'αυτό πρόσεχε τι εύχεσαι.

ΑΑ

Ταλιμπανοπροδότη.Αυτοί που ψηφίσαν χρυσή αυγή ενημερώθηκαν πρώτα για τις θέσεις και το ποιόν του κόμματος αυτού. Όπως εσείς είστε πλήρως ενημερωμένει για τις ληστρικές και προδοτικές πράξεις των αποκκομάτων που ψηφήζετε. Άρα και συνένοχοι!!!

θα προστατεψει επιτελους καποιος τοσους ανθρωπους

αν η ελληνικη δικαιοσυνη δεν μπορει να προστατεψει τα συνταγματικα δικαιωματα των πολιτων της χωρας, πειτε το μας να το ξερουμε ...ο ψχυχολογικος τρομος που υφιστανται οι οπαδοι της χα, απο την συνεχιζομενη για 6 χρονια ατιμωρητη προσβολη κατα χυδαιο τροπο αποκλειστικα και μονο των βουλευτων και του νομιμου κομματος της χα απο επισημα χειλη και θεσμους , αποτελει μια κατασταση που οδηγει σε καταστολη των δημοκρατικων δικαιωματων και καταλυση του συνταγματος...επιπλεον συνιστα συμπεριφορα κολασιμη απο τον αντιρατσιστικο νομο λογω διακρισεων και τελος συμπεριφορα που τυγχανει αποζημιωσης λογω προσβολης της προσωπικοτητας του ατομου.

...

Ο δημοσιογράφος που υπογράφει αυτό το άρθρο είναι προπαγανδιστής και χειραγωγεί την κοινή γνώμη με προκλητικό τρόπο, ιδίως όταν υπάρχει εικόνα. Τέτοιου είδους άρθρα, και η συμπεριφορά των ΜΜΕ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και τολμούν κάποιοι να μιλούν για φασισμό.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4776857__1_

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ χαρακτήρισε «το λιγότερο απαράδεκτο» το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός καλύπτει τον αναπληρωτή υπουργό για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο «ενώ κορυφαία στελέχη του βγαίνουν και καταδικάζουν τον κ. Πολάκη»

tsak-tsip_main01

Μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, αλλά και εφάπαξ παροχές και φοροελαφρύνσεις, συμφωνήθηκαν στη συνάντηση Τσίπρα με Τσακαλώτο στο Μέγαρο Μαξίμου - Για σχέδιο τετραετίας μίλησε ο πρωθυπουργός - Ανακοινώσεις μετά το Πάσχα - Πολιτικό «βαρίδι» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που διαλύει τον προεκλογικό σχεδιασμό και ακυρώνει την όποια προοπτική δημοσκοπικής ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ

34