Λαφαζάνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει την υπόθεση Novartis και για εκλογική χρήση

Λαφαζάνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει την υπόθεση Novartis και για εκλογική χρήση

«Έτσι όπως συννεφιάζει ο ορίζοντας για τα Σκόπια και Novartis οδεύουμε για εκλογές μέσα στο 2018. Θα είναι πολύ δύσκολο με αυτά τα θέματα σε εκκρεμότητα να αποφευχθούν οι εκλογές» εκτίμησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Για πολιτικά παιχνίδια από κυβέρνηση και αντιπολίτευση όσον αφορά την υπόθεση Novartis
έκανε λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 για ένα «τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο».

«Όλοι δεν ενδιαφέρονται για να εξιχνιαστεί η υπόθεση σε βάθος αλλά να την αξιοποιήσουν για πολιτικά οφέλη σε βάρος του αντιπάλου ενώ αφορά τον ελληνικό λαό και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Στόχος θα έπρεπε να είναι το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος για το δημόσιο» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας προσθέτοντας ότι «η υπόθεση δεν μπορεί να πήρε αυτές τις διαστάσεις χωρίς τη συνέργεια πολιτικών προσώπων».

Έκανε λόγο ακόμα για «κομματικό κατς» και «όργιο στη Βουλή» συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορεί να μην πάει στη Βουλή η υπόθεση από τη στιγμή που η δικαιοσύνη έπεσε σε πολιτικά πρόσωπα και δη υπουργούς».

Σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση αξιοποιεί την υπόθεση «για να σπιλώσει συλλήβδην τη μνημονιακή αντιπολίτευση» και «αν είναι δυνατόν και για εκλογική χρήση».

«Έτσι όπως συννεφιάζει ο ορίζοντας για τα Σκόπια και Novartis οδεύουμε για εκλογές μέσα στο 2018. Θα είναι πολύ δύσκολο με αυτά τα θέματα σε εκκρεμότητα να αποφευχθούν οι εκλογές» εκτίμησε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Ειδικά για το Σκοπιανό ο κ. Λαφζάνης δήλωσε ότι «το ζήτημα ξεκίνησε στραβά,συνέχισε με συλλαλητήρια που δεν βοηθάει με την τροπή και τον χαρακτήρα που πήραν γιατί επενδύουν πάνω τους ακροδεξιές και ναζιστικές δυνάμεις».ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras-ipourgiko

Υπό τη σκιά της «τρικυμίας» για το Σκοπιανό και των σεναρίων περί εκλογικού «ατυχήματος», ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να καλλιεργήσει μία σχετική ηρεµία στο ταραγµένο πολιτικό κλίμα παρά τα σημάδια πρόωρης λήξης της «έντιμης συνεργασίας» ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

bouli_main01

154 «ναι» - 143 «όχι» επί 297 παρόντων - Ο κ. Σαρίδης δεν αναμένεται να διαγραφεί από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του!

2