Σαμαράς: Καταθέτω μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου

Σαμαράς: Καταθέτω μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου

Ο πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis - «Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου», αναφέρει

Σαμαράς: Καταθέτω μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου
Δήλωση για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis έκανε από τη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Δ.Παπαγγελόπουλου, προσφεύγοντας στον Άρειο Πάγο μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο διαφαινόμενο σκάνδαλο της Novartis.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού: 
«Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου. Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».
Κλείσιμο




Δείτε βίντεο: Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία της δικογραφίας Novartis - Τα 10 πολιτικά πρόσωπα που αφορά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης