Έτσι ξαφνικά η δικογραφία Novartis στη Βουλή, συνοδεία... δηλώσεων

Έτσι ξαφνικά η δικογραφία Novartis στη Βουλή, συνοδεία... δηλώσεων

Κυβέρνηση και Άρειος Πάγος διαρρέουν ότι αφορά τους  πρώην πρωθυπουργούς Σαμαρά και Πικραμμένο και τους πρώην υπουργούς Βενιζέλο, Αβραμόπουλο,Στουρνάρα, Γεωργιάδη, Λοβέρδο, Λυκουρέτζο, Κουτρουμάνη και Σαλμά -  Τι απαντούν Σαμαράς, Πικραμμένος, Στουρνάρας, Βενιζέλος, Αβραμόπουλος - Θύελλα για την παρουσία Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση για την υπόθεση- Σύσκεψη 1 ώρας και 40 λεπτών στο Μαξίμου με Κοντονή και Παπαγγελόπουλο

Το δρόμο για τη Βουλή προς αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων παίρνει η δικογραφία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis. H δικογραφία για τη συγκεκριμένη υπόθεση διαβιβάζεται στη Βουλή, καθώς η έρευνα που ήταν σε εξέλιξη από την εισαγγελία Διαφθοράς, «σκόνταψε» στα ονόματα οκτώ πρώην υπουργών και δύο πρωθυπουργών, από το 2006 έως τις αρχές του 2015. Πρόκειται για πρώην υπουργούς Υγείας, Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάζεται στη Βουλή από την εισαγγελία Διαφθοράς για τα αδικήματα της δωροδοκίας και της απιστίας.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα από την εισαγγελία Διαφθοράς και για τα πολιτικά και μη πρόσωπα όσον αφορά το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Με βάση διαρροές τόσο από τον πλευρά της Δικαιοσύνης όσο και από αυτήν την κυβέρνησης, πρόκειται για τους:  Αντώνη Σαμαρά (πρώην πρωθυπουργό), Παναγιώτη Πικραμμένο (υπηρεσιακό πρωθυπουργό) και τους Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη, Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδρέα Λυκουρέντζο, Μάριο Σαλμά, Ανδρέα
Λοβέρδο και Γιώργο Κουτρουμάνη


Σαμαράς: Η συκοφαντία είναι το όπλο των δειλών- Θα λογοδοτήσουν 

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του στο ΑΠΕ -ΜΠΕ αναφέρει τα εξής: «Πληροφορήθηκα τη νέα συκοφαντία του κ. Τσίπρα κατά του προσώπου μου. Και μάλιστα από κατασκευασμένες μαρτυρίες ανωνύμων. Επειδή η συκοφαντία είναι το όπλο των δειλών, τους λέω πως εμένα δεν με αγγίζουν!
Να είναι βέβαιοι ότι οι συκοφάντες και όσοι είναι από πίσω θα λογοδοτήσουν οι ίδιοι στη δικαιοσύνη». 


Πικραμμένος: Ουδεμία σχέση προσωπικά και της υπηρεσιακής κυβέρνησης


Με αφορμή τις  παραπάνω διαρροές περί εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση, ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κάθε ανάμιξή του στην υπόθεση. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ουδεμία σχέση έχω με το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η υπηρεσιακή κυβέρνηση της χρονικής περιόδου Μαίου-Ιουνίου 2012». Στουρνάρας: Δεν υπέγραψα καμία απόφαση που να αφορά στη Novartis

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Ουδέποτε κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Υπουργός Οικονομικών είχα υπογράψει οποιαδήποτε απόφαση που να σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με την εταιρία Novartis. Παρεμπιπτόντως, ουδεμία από το νόμο σχετική αρμοδιότητα έχει ο Υπουργός Οικονομικών.
Η πολιτική στοχοποίηση και το bullying που υφίσταμαι εγώ και η οικογένεια μου τρία χρόνια τώρα έχει τα όρια της».

Βενιζέλος: Στήνουν σκηνικό φθηνού πολιτικού αντιπερισπασμού  


Όσες φορές έκαναν το λάθος να μου επιτεθούν με συκοφαντίες μετάνιωσαν γιατί προσέκρουσαν στον τοίχο της αλήθειας. Τώρα βλέπω να αναφέρουν και το όνομα μου στην «υπόθεση Novartis» κατά τρόπο παντελώς ασυνάρτητο, μάλλον από συνήθεια. Επειδή μόνος μου γνώμονας ήταν και είναι πάντα το δημόσιο συμφέρον,  δεν θα αφήσω αναπάντητη τη βάρβαρη προσβολή των θεσμών του κράτους δικαίου που συντελέσθηκε από την κυβέρνηση, σε συνεργασία δυστυχώς με δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να  διαμορφωθεί ένα σκηνικό φτηνού πολιτικού αντιπερισπασμού.   Αβραμόπουλος: Η αρμοδιότητα για το φάρμακο περιήλθε στο Υπουργείο Υγείας δυο χρόνια μετά την αποχώρησή μου

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα αναφορά του ονόματός μου στην δικογραφία για τη Novartis που απεστάλη στη Βουλή μαζί με άλλα ονόματα Πρωθυπουργών και Υπουργών της περιόδου 2006-2015.

Να σημειωθεί ότι την περίοδο που ήμουν Υπουργός Υγείας, από το 2006 ως το 2009 η πολιτική του φαρμάκου και η τιμολόγησή του δεν ανήκε στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Υγείας και συνεπώς ουδεμία σχέση είχα ούτε και θα μπορούσα να έχω με αυτό το ζήτημα. Η αρμοδιότητα για το φάρμακο περιήλθε στο Υπουργείο Υγείας δυο χρόνια μετά την αποχώρησή μου. 

Απλά και ξεκάθαρα. Συνεπώς δεν υφίσταται ζήτημα.»

Μάλιστα, ως προς τα μη πολιτικά πρόσωπα, η εισαγγελία Διαφθοράς προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος ενός υψηλόβαθμου στελέχους της Novartis. H δίωξη αφορά στο αδίκημα της δωροδοκίας ενώ εκδόθηκε διάταξη απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.

Να σημειωθεί ότι μέρος της της δικογραφίας για την υπόθεση της Novartis παραδόθηκε πριν από λίγο στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και τους επίκουρους εισαγγελείς Ντζούρα και Μανώλη και ενώ στον Άρειο Πάγο βρίσκονταν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για «προσωπική του υπόθεση». Η δικογραφία παραδόθηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου εκείνη να τη διαβιβάσει στη Βουλή για τα πολιτικά πρόσωπα.

Παράλληλα διαβιβάστηκαν στη Βουλή τρεις μηνυτήριες αναφορές, μεταξύ των οποίων και μία από τον βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, για υπέρμετρες αγορές φαρμάκων.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι προσήλθαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για να πάρουν μέρος σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό. Η σύσκεψη διήρκεσε μία ώρα και 40 λεπτά. 


Ο Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis

Για το σκάνδαλο της Novartis, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον Άρειο Πάγο στην οποία συμμετείχε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακοπουλος

Λίγο μετά την άφιξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, στο Ανώτατο Δικαστήριο εισήλθαν η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς  Χρήστος Ντζούρας και Γιάννης Μανώλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη τους δεν είναι άσχετη με την υπόθεση του σκανδάλου της  Novartis καθώς οι ίδιες πηγές λένε ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί ένα κομμάτι της έρευνας.

Ωστόσο και μετά από τις αντιδράσεις, αργά το βράδυ της Δευτέρας,  από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη διευκρινίστηκε ότι «ουδέποτε έλαβα μέρος η ίδια η οι επίκουροι εισαγγελικοί λειτουργοί  σε σύσκεψη με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στον Αρειο Πάγο».

ΝΔ: Τι δουλειά είχε ο Τζανακόπουλος να συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου;

Την άμεση αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν δημοσιεύματα σε διαδικτυακά μέσα σύμφωνα με τα οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μετέβη στον Άρειο Πάγο για ενημέρωση σχετικά με τις έρευνες για την υπόθεση του σκανδάλου Νovartis.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αρμόδιος τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Twitter αναρωτήθηκε: «Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναι, τι δουλειά έχει εκεί;;;».

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες αξιωματούχοι της κυβέρνησης, όπως οι υπουργοί Πάνος Καμμένος και Παύλος Πολάκης, καθώς και δημοσιεύματα στον φιλοκυβερνητικό Τύπο κάνουν λόγο για επικείμενες διώξεις που θα ασκηθούν από τη Δικαιοσύνη κατά πολιτικών προηγούμενων κυβερνήσεων, που δεν κατονομάζονται, έπειτα από καταθέσεις που έδωσαν στις ΗΠΑ «προστατευόμενοι» μάρτυρες για δωροδοκίες από την εν λόγω φαρμακευτική εταιρία.
Αδωνις Γεωργιάδης:  «Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!» 

Με δύο αναρτήσεις στο Twitter τοποθετήθηκε ήδη ο 'Αδονις Γεωργιάδης στις εξελίξεις για την υπόθεση της Novartis
«Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!» έγραψε στην πρώτη ανάρτηση του και λίγη ώρα σε νεότερη ανάρτηση επεσήμανε: 
«Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια Δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό».
Ανάρτηση από τον Παύλο Πολάκη 

Στην υπόθεση της Novartis αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σε αυτήν σημείωσε: 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS .....

Να δω που θα βρουν λαγουμι να κρυφτουν τωρα οι πρωην υπουργοι υγειας και πρωην πρωθυπουργοι ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ για τα υπερκερδη της εταιρειας και την κλοπη δημοσιου χρηματος!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!

Δυο χρονια τωρα εχουμε δεχθει,ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ενα ανελεητο πολεμο ,λασπης συκοφαντιας ,υποτιμησης ,δολοφονιας χαρακτηρα,προσωπικες απειλες,εκφοβισμους ,απο τα πολιτικα ανθρωπακια αυτα,απο τα μμε ,τα σαιτ και τα τρολ που ταιζαν με κρατικο χρημα ,πιστευοντας οτι θα φοβηθουμε ,οτι θα κανουμε πισω ,οτι θα τα σκεπασουμε ,οτι θα γινουμε σαν αυτους.

ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ....Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!

ΥΓ.τωρα ,πιστευω, θα καταλαβουν ολοι το παιχνιδι της πατριδοκαπηλειας που πηγε να στηθει με το θεμα των Σκοπιων,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!!
ΣΧΟΛΙΑ (255)

Τρώτε ότι σας σερβίρουν. ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ

Πως γίνετε το FBI να κατηγορεί 2 πρώην πρωθυπουργούς , υπουργούς κτλ χωρίς αποδείξεις και μόνο επειδή μάρτυρες απλά τους κατονόμασαν; Ποιος μας λέει ότι όλα δεν ειναι παπατζηλίκια μιας και έρχονται εκλογές και έχουνε βρει τους χρήσιμους εθνομιδενιστές προδότες που κυβέρνησαν την Ελλάδα να τα ξεπουλήσουν όλα; Πολύ μούφα υπόθεση. Έτσι επεμβαίνουν και διαλύουν τα κράτη. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Χωρίς αποδείξεις δεν έπρεπε να δώσουν ονόματα. Αυτά δεν τα κάνει ούτε η χωροφυλακή του Μπαγκλαντές. Πως ξέρουμε αυτός ο Φρουζής δεν έδινε μίζες σε άλλα πρόσωπα και για να δικαιολογήσει τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά έλεγε ότι πάνε σε πρωθυπουργούς και υπουργούς και τελικά πήγαν σε άλλες τσέπες;

ΣΠΥΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΟΒΛΑΚΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΣΑΣ................ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΜΟΚΟ Γ.....ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ......ΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

ΠΟΛΑΚΙ

ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΕΣΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΣ .

ΕΛΛΗΝ

ΠΟΣΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΔΩΝΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΛΟΒΕΡΔΟ. ΣΗΜΙΤΗ ΚΛΠ. ΟΠΩΣ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ! ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΚΑΤΑ ΜΙΚΗ)!

...

Όποιος είναι κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να χαίρεται με αυτές τις εξελίξεις, διότι αν είναι συκοφαντίες και δεν ισχύουν, πλέον και με δικαστική απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα έχει πάτημα και θα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί σκούζετε όλοι.

@

ΔΕΝ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!! ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ!! ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!

χ@εστηκαμε τι παιρνει απο μιζες ο καθε πολιτικαντης , στην χωρα της ατιμωρησιας..δεν θα ξεχασουμε τη μακεδονια επειδη αυτοι παιζουν το παιγνιδακι των μιζων 50 χρονια τωρα..συριζαιοι, δεν ενδιαφερει κανενα τα προβληματα που εχετε με την νουδου..μας ενδιαφερει μονο ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

AΡΙΣ

αυτο 1-0 θα κανουμε. ΣΙΛΑΝΣ ειπαμε οι δεξιοι ειστε μειοψηφια...

φυγετε ρε επικινδυνοι!

οι εθνομηδενιστες βρισκονται σε πανικο απο προχτες και ειναι ικανοι για τα παντα, για καθε ειδους προβοκατσιας η τρελλας η βιας η ψευτιας ..ειναι καθεστωτικοι και φασιστες

ουστ απο κει περα, πετατε τη μπαλλα στην εξεδρα!

κανενας ελληνας δεν τσιμπαει, ουτε νοιαζεται για τις μιζες που παιρνουν επι χρονια παμπλουτοι ανθρωποι..την μακεδονια, μπορειτε να μην την πουλησετε? αυτο μας νοιαζει μονο...αλλα οι συριζαιοι, ειναι τοσο παλιας κοπης πολιτικαντηδες, που τους νοιαζουν μονο οι κοκορομαχιες για την ψηφο και οχι ο λαος

...

Εγώ είμαι Έλληνας και με νοιάζει που άλλοι που ισχυρίζονται ότι έχουν το καλό της πατρίδας στο μυαλό τους πλουτίζουν εις βάρος της και εις βάρος μου. Εσένα σου αρέσει να σε εκμεταλλεύονται;

Μάριος

Σε μια χώρα που βουλιάζει, γιατί κάποιοι θέλησαν να βάλουν βαθιά το χέρι στο "μέλι", είναι λογικό το κοινό αίσθημα να θέλει να αποδοθούν ευθύνες. Αν υπάρχουν ένοχοι δωροδοκίας, φυσικά και πρέπει να τιμωρηθούν. Αυτό όμως να γίνεται απρόσκοπτα και συνεχώς, όχι μόνο όταν απλώς θέλουν κάποιοι να επιδείξουν τη δύναμή τους για να βγάλουν από τη μέση τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Προσωπικά, θεωρώ πως ένα μεγάλο ποσοστό πολιτικών που μετείχαν στην εξουσία θα έπρεπε εδώ και καιρό να βρίσκονται στη φυλακή και όχι να συνεχίσουν την πολιτική τους καριέρα.

τα δεξια τρολακια

Πιασανε υπηρεσια απο τα καταγωγια της νδ και παριστανουν τους δικηγορους των κλεφτων και ληστων της παραταξης τους!!Καλυτερα θα ειναι να μασεψετε τσιγαρα κλπ εξοπλισμο γιατι θα χρειαστουνε οι νταβατζηδες σας στο κορυδαλλο.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

18246215

 Η Φεντερίκα Μογκερίνι εξέφρασε την στήριξη της ΕΕ στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και δήλωσε πως το ενδεχόμενο θετικής έκβασης «θα ήταν καθοριστικό, όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή και την ΕΕ»