Υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Στοιχεία για τον μεσάζοντα με το υπ. Άμυνας θα παρουσιάσει η ΝΔ

Υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Στοιχεία για τον μεσάζοντα με το υπ. Άμυνας θα παρουσιάσει η ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί την Δευτέρα στην Βουλή να απαντήσει στα εξής ερωτήματα: γιατί σε διακρατική συμφωνία υπάρχει μεσάζων, ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος και ποια είναι η σχέση του με τον κ. Καμμένο», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη 

Υπόθεση Σαουδικής Αραβίας: Στοιχεία για τον μεσάζοντα με το υπ. Άμυνας θα παρουσιάσει η ΝΔ
Το θέμα της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία
και της εμπλοκής του υπουργού Αμύνης
Πάνου Καμμένου, ανέδειξε στη σημερινή ενημέρωση η εκπρόσωπος Τύπου της
ΝΔ
Κλείσιμο
, Μαρία Σπυράκη.

Είπε η κ. Σπυράκη: «Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί την Δευτέρα στην Βουλή να απαντήσει στα εξής ερωτήματα: γιατί σε διακρατική συμφωνία υπάρχει μεσάζων, ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος και ποια είναι η σχέση του με τον κ. Καμμένο, σε ποιες αγοραπωλησίες έχει εμπλακεί. Η ελληνική πλευρά μιλάει για 300.000 βλήματα ενώ οι Σαουδάραβες ενδιαφέρονται μόνο για 100.000 βλήματα. Κατά τον κ. Καμμένο η σύμβαση έχει υπογραφεί, άρα η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει εισπράξει 66 εκατομμύρια ευρώ». Ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ θα παρουσιάσει στοιχεία που δείχνουν σχέση του κ. Παπαδόπουλου με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Έκανε αναφορά και στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ
, λέγοντας ότι συζήτηση που έχει προκύψει έρχεται μετά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων που ακολούθησε τις αποκαλύψεις του Τύπου και αφορούν τη σύμβαση με την Σαουδική Αραβία.

Σε ερώτηση για την τοποθέτηση του Νικήτα Κακλαμάνη που άφησε αιχμές για τη χρήση απόρρητων εγγράφων από τον κ. Λοβέρδο, η κ. Σπυράκη απάντησε ότι «ο κ. Κακλαμάνης έχει κάνει δηλώσεις στην “Εφημερίδα των Βουλευτών” και ακολουθεί απολύτως τη γραμμή της ΝΔ».
Όσον αφορά τη συζήτηση για τα απόρρητα έγγραφα, η κ. Σπυράκη αναρωτήθηκε: «Τι έχει να κρύψει η κυβέρνηση και δεν θέλει να δουν οι βουλευτές έγγραφα που αφορούν αγοραπωλησία 66 εκατομμυρίων ευρώ;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης