Την εξέταση του Μιχ. Χριστοφοράκου θα ζητήσει η Εξεταστική Επιτροπή

Την εξέταση του Μιχ. Χριστοφοράκου θα ζητήσει η Εξεταστική Επιτροπή

Την εξέταση -με δικαστική συνδρομή- του Μιχάλη Χριστοφοράκου θα ζητήσει η Eξεταστική Eπιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν επίσης να καταθέσουν οι βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης Δ. Δενδρινός και Π. Μαυρίδης.

Την εξέταση του Μιχ. Χριστοφοράκου θα ζητήσει η Εξεταστική Επιτροπή

Την εξέταση -με δικαστική συνδρομή- του Μιχάλη Χριστοφοράκου θα ζητήσει η Eξεταστική Eπιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Siemens Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθούν επίσης να καταθέσουν οι βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης Δ. Δενδρινός και Π. Μαυρίδης.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό ότι την Δευτέρα συντάχθηκε η επιστολή που θα σταλεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, στην Τράπεζα Ελλάδος, στο ΣΔΟΕ και στην Αρχή Καταπολέμησης του Βρώμικου Χρήματος προκειμένου να ελεγχθούν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των υπουργών που ενεπλάκησαν με τις συμβάσεις με τη Siemens κατά την τελευταία εικοσαετία.

Την Τρίτη στην επιτροπή θα κληθούν να καταθέσουν οι πρώην υπουργοί Προκόπης Παυλόπουλος και Παναγιώτης Χηνοφώτης, ενώ μετά το μεσημέρι θα προσέλθει να ενημερώσει την επιτροπή ο γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης για τα στοιχεία που βρήκε στην πρόσφατη έρευνά του στα γραφεία της Siemens.

Κλείσιμο

Τέλος ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της εξεταστικής, κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις- αιτήματα που είχε καταθέσει και ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, από την ικανοποίηση των οποίων εξαρτάται η παραμονή του βουλευτού στην εξεταστική.

Ζητεί την κλήση ενώπιον της εξεταστικής του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την παροχή των στοιχείων από τις έρευνες του ΣΔΟΕ καθώς και του σκληρού δίσκου και του φακέλου της ιδιαιτέρας του Χριστοφοράκου Αικατερίνης Τσακάλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης