Το #an_pesei_o_tsipras τα σπάει στο Twitter

Το #an_pesei_o_tsipras τα σπάει στο Twitter

Οι χρήστες «γλεντάνε» τους προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ που προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τα στελέχη τους  - Πικρόχολη διακωμώδηση της αγωνίας ορισμένων για τη... συμφορά που έρχεται «Αν πέσει ο Τσίπρας»


Το #an_pesei_o_tsipras τα σπάει στο Twitter
«Στο ψιλό» πήρε η κοινότητα του twitter την απόπειρα των εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσουν ψυχολογική πίεση, ακόμη και να φοβερίσουν τα μέλη του κόμματος που τολμούν να προβληματίζονται για το πού πηγαίνει αυτή η κυβέρνηση, πού οδηγείται η χώρα κ.ο.κ. Δεκάδες χρήστες του twitter επιδίδονται τις τελευταίες ώρες σε ένα ατελείωτο γλέντι εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα, αναδεικνύοντας το hashtag #an_pesei_o_tsipras σε ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά trends. Το ζοφερό τοπίο που επιχειρεί να αποτυπώσει το ομότιτλο κείμενο διακωμωδείται ανελέητα και έτσι το ατυχές προπαγανδιστικό κείμενο που μασκαρεύτηκε ως δημοσιογραφικό άρθρο απογυμνώνεται εντελώς από την όποια αληθοφάνεια ή επίφαση εγκυρότητας θα μπορούσε να έχει. Φαίνεται ότι ο ελληνικός λαός μάλλον θλίβεται περισσότερο με την προοπτική παραμονής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρά με την κατάρρευσή της.

Όπως αποκάλυψε το Πρώτο ΘΕΜΑ στο φύλλο της Κυριακής, ο ΣΥΡΙΖΑ προώθησε ηλεκτρονικά σε κάποια μέλη του ένα κείμενο που αναρτήθηκε στο κομματικό όργανο tvxs.gr. Το «Αν πέσει ο Τσίπρας» απευθυνόταν σε όλους όσοι ανήκουν στο «τάγμα επιλέκτων» Τσιπρο-φρουρών, δηλαδή στους εναπομείναντες αφοσιωμένους υποστηρικτές της (όποιας) πολιτικής του πρωθυπουργού. Σε μια προσπάθεια να στραγγαλίσουν εν τω γεννάσθαι οποιαδήποτε σκέψη περί διαφοροποίησης από την γραμμή του Μαξίμου, κάποια ανώτερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλησαν να συμμαζέψουν το κομματικό μαντρί επισημαίνοντας τις υποτιθέμενες τραγικές συνέπειες μιας ενδεχόμενης πτώσης της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου.

Το πόσο άστοχη και αναποτελεσματική ήταν η τακτική της τρομοκρατίας, της δημιουργίας φοβικού κλίματος και τεχνητής όξυνσης φάνηκε αμέσως από το ύφος των σχολίων που κατέκλυσαν το twitter. Το πρώτο σκέλος της υποθετικής πρότασης «αν πέσει ο Τσίπρας» συμπληρώνεται από τους χρήστες αναλόγως της έμπνευσης του καθενός ως εξής:

Κλείσιμο
- #an_pesei_o_tsipras θα το γυρίσει στη πολιτική οικονομία

- #an_pesei_o_tsipras τι θα το κάνει ο Καρανίκας ένα πουκάμισο που πηρε απ' τη λαϊκή για τις συναντήσεις του;

- #an_pesei_o_tsipras θα βάλουμε την #gata_imalaion μας να κλαίει.

-#an_pesei_o_tsipras τρομάζω στην ιδέα για το ποιός θα σηκωθεί...

- #an_pesei_o_tsipras θα βάλουμε τη Θεανώ να καθαρίζει φρούτα.

- #an_pesei_o_tsipras θα πέσει στα μαλακά, όπως και οι προηγούμενοι. Ξεχάστε ελικόπτερα και μ@λ@κίες. Στην Ελλάδα ζείτε, ξυπνάτε

- #an_pesei_o_tsipras #φυλακή_κοντή_γιορτή

#an_pesei_o_tsipras Δεν αγχώνομαι... Στην Ελλάδα πάντα θα βρίσκουν τον πιο άχρηστο να βγάζουν για πρωθυπουργό.

«Αν πέσει ο Τσίπρας, θα τον σηκώσει ο Καμμένος που είναι κομάντο», γράφει κάποιος ενώ ένας άλλος σημειώνει ότι, σε περίπτωση πτώσης του πρωθυπουργού, ο υπουργός Άμυνας «θα πάρει το ελικόπτερο σπίτι του».

«Αν πέσει ο Τσίπρας, η Λέσβος θα ξαναενωθεί με τη Μυτιλήνη», επισημαίνει ένα άλλο tweet, ενώ ένα άλλο σχολιάζει ότι τουλάχιστον θα τον «τιμήσει η ομοσπονδία γυμναστικής για τις κωλοτούμπες του».

Άλλοι ανησυχούν περισσότερο για τον νέο συνεργάτη του Τσίπρα σε περίπτωση που «πέσει» ο πρωθυπουργός: «Αν πέσει ο Τσίπρας ο Καρανίκας θα γίνει αμπιγιέζ της Μενεγάκη», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος προτείνει να «βάλουμε όλοι πλάτη για να γίνει πανελίστας στην Ελένη».

Δε λείπουν βέβαια και τα πιο καταστροφικά σενάρια, από χρήστες που εικάζουν ότι αν πέσει ο πρωθυπουργός, «το Hilton Διαβατών θα μετατραπεί αυτόματα σε Νταχάου Διαβατών», «θα μας κόψουν το νερό οι Γερμανοί» και «θα πρέπει να κολλήσουμε το μνημόνιο που έσκισε».

Ωστόσο ένας χρήστης διαβλέπει μέλλον για τον πρωθυπουργό στο... Hollywood μετά από την πολιτική του καριέρα, αφού η αρχή έγινε ήδη με τη συνάντηση με την Jolie!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο διασκεδαστικά tweets











































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης