Οι Τούρκοι απαίτησαν από τον Τσίπρα, όταν πήγαινε Ιράν, να μην προσγειωθεί στη Ρόδο!

Οι Τούρκοι απαίτησαν από τον Τσίπρα, όταν πήγαινε Ιράν, να μην προσγειωθεί στη Ρόδο!

Η Αθήνα άλλαξε σχέδιο πτήσης και ο πρωθυπουργός έφτασε στο Ιράν μέσω Αιγύπτου, Κύπρου, Ιορδανίας και Σαουδικής Αραβίας αφού προηγουμένως το Embraer είχε ανεφοδιαστεί στην Αίγυπτο!

Την απίστευτη αξίωση να μην προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στη Ρόδο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν προέβαλε η Τουρκία με το επιχείρημα ότι η Ρόδος είναι... αποστρατιωτικοποιημένη! Πρότειναν μάλιστα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να ανεφοδιαστεί εναλλακτικά στην (!) Άγκυρα για να δώσουν άδεια υπέρπτησης πάνω από τουρκικό εναέριο χώρο στο Embraer που μετέφερε τον κ. Τσίπρα και τους υπουργούς που τον συνόδευαν στην Τεχεράνη. Για να λυθεί το πρόβλημα, η ελληνική πλευρά κατέθεσε νέο σχέδιο πτήσης μέσω Αιγύπτου, Κύπρου, Ιορδανίας, Σαουδικής Αραβίας και τελικώς Ιράν...

Επί της ουσίας όμως, οι Τούρκοι πέτυχαν τον σκοπό τους δημιουργώντας ένα πολύ αρνητικό προηγούμενο. Κατάφεραν να μην καταγραφεί υπέρπτηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που θα είχε προηγουμένως ανεφοδιαστεί στα Δωδεκάνησα (Ρόδος) πάνω από τουρκικό εναέριο χώρο. Κι αυτό διότι, όπως πληροφορείται το protothema.gr, το αεροσκάφος μεταφοράς υψηλών προσώπων τύπου Embraer που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα και την πολυάριθμη αποστολή που τον συνόδευε στο Ιράν, σταμάτησε για ανεφοδιασμό στην Αίγυπτο!

Στο νέο σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού Embraer για το ταξίδι που έγινε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ακολουθήθηκε η διαδρομή από το FIR Αθηνών στο FIR Καϊρου και στη συνέχεια πορεία μέσω του εναέριου χώρου της Κύπρου, της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν μέχρι το Ισφαχάν που προσγειώθηκε το κυβερνητικό αεροσκάφος.

Στο ερώτημα γιατί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος δεν ανεφοδιάστηκε στη Ρόδο, αφού τελικώς το Embraer με τον Αλέξη Τσίπρα δεν πέρασε πάνω από τουρκικό εναέριο χώρο, η απάντηση που πιθανώς θα δοθεί από κυβερνητικές πηγές είναι ότι λόγω της νέας μεγαλύτερης διαδρομής που ακολουθήθηκε κρίθηκε ότι ήταν προτιμότερο να γίνει ανεφοδιασμός στην Αίγυπτο, προκειμένου το VIP αεροσκάφος με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς που τον συνόδευαν να έχει περισσότερα καύσιμα...

Το περιστατικό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καθημερινή» επισημαίνοντας ότι στο ταξίδι μετάβασης του Αλέξη Τσίπρα στο Ιράν, την περασμένη εβδομάδα, καταγράφηκε «μίνι ένταση».

Η Αθήνα κατέθεσε σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, με αναχώρηση το Σάββατο 6 Ιανουαρίου το απόγευμα από την Ελευσίνα, στάθμευση στη Ρόδο για ανεφοδιασμό και στη συνέχεια πτήση, μέσω Τουρκίας, Συρίας, με προορισμό το Ιράν. Αυτή είναι η πιο σύντομη διαδρομή.

Οι Τούρκοι όμως διεμήνυσαν ότι το αεροσκάφος του πρωθυπουργού είναι στρατιωτικό, υπάγεται στο υπ. Εθνικής Αμυνας, έχει στρατιωτικούς πιλότους και πλήρωμα, άρα δεν μπορεί να πάει στη Ρόδο, καθ’ ότι τη θεωρούν αποστρατιωτικοποιημένη. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να απογειωθεί από τη Ρόδο για να συνεχίσει την πτήση μέσω Τουρκίας. Αντιπρότειναν να καταθέσει η Ελλάδα νέο σχέδιο πτήσης και να ανεφοδιαστεί το αεροσκάφος στην Αγκυρα ή την Αλεξανδρούπολη ή αλλού.

Οι Ελληνες διπλωμάτες πρότειναν στον πρωθυπουργό να μην υπάρξει νέο σχέδιο πτήσης που να συμπεριλαμβάνει την Τουρκία, γιατί αυτό θα σήμαινε υποχώρηση, ότι δηλαδή αναγνωρίζουμε ότι η Ρόδος είναι αποστρατιωτικοποιημένη.

Ετσι άρχισαν οι διαβουλεύσεις και αφού έγιναν οι αναγκαίες συνεννοήσεις, το αεροσκάφος αναχώρησε με νέο σχέδιο πτήσης που δεν συμπεριελάμβανε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Η πτήση πραγματοποιήθηκε, στην συνέχεια πάνω από την Αίγυπτο, στη συνέχεια νότια Κύπρου, πάνω απότην Ιορδανία και τη Σαουδική Αραβία και με τελικό σταθμό το Ισφαχάν του Ιράν όπου και προσγειώθηκε το Embraer. Λόγω των τεταμένων σχέσεων Σαουδικής Αραβίας-Ιράν, δόθηκε άδεια υπέρπτησης από τον ίδιο τον Σαουδάραβα βασιλιά.

ΣΧΟΛΙΑ (207)

Μάριος Γαβριήλ

Ναι, είναι σωστά τα στοιχεία που αναφέρουν οι φίλοι περί δικαίου θαλάσσης, χωρικών υδάτων και διεθνών συμφωνιών. Δυστυχώς, ποτέ στο σχολείο δεν μας έμαθαν λεπτομέρειες για το πως ακριβώς έγιναν οι διαπραγματεύσεις των νησιών μας και τι ακριβώς ισχύει σήμερα. Έτσι που έχουν γίνει τα ρπάγματα με τις παρεμβάσεις των Μεγάλων Δυνάμεων τότε και τους διεθνείς οργανισμούς της Παγκοσμιοποίησης, είμαστε-μπορεί όχι ολότελα νομικώς, αλλά σίγουρα ουσιαστικώς- προτεκτοράτο. Δεν είναι πάντως τυχαίο το ότι αυτά δεν συνέβησαν με άλλες κυβερνήσεις. Αυτά που βλέπουμε τώρα δεν είναι τίποτα. Οι τούρκοι ξέρουν πιοι είναι στην κυβέρνηση και βρίσκουν και τα κάνουν...

Την αλήθεια να λέμε...

Οι Τούρκοι ασφαλώς κι έγιναν επιθετικότεροι επί τών ημερών τού ΤΣΥΡΙΖΑ διότι πρόκειται περί κυβερνήσεως άκρως υποχωρητικής, κι επιπλέον διότι τον τελευταίο χρόνο η χώρα μας είδε την οικονομία της να πέφτει στον γκρεμό, στο απόλυτο χάος. Ωστόσο οι Τούρκοι έτσι κι αλλιώς ήταν αναμενόμενο να γίνουν άκρως επιθετικοί προς την Ελλάδα δεδομένου ότι τα σχέδιά τους στο να κάνουν τη Συρία και το Ιράκ προτεκτοράτο τους... ναυάγησαν. Η επέμβαση τής Ρωσίας έφερε τα πάνω-κάτω κι έβαλε στο περιθώριο την Τουρκία. Μήτε καν οι ΗΠΑ δε θέλουν πλέον τον Ερντογάν και τα παρανοϊκά σχέδιά του. Πάντως με οποιαδήποτε κυβέρνηση το τελευταίο περιστατικό θα το δημιουργούσαν οι Τούρκοι. Άρα... άρα... αφού η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα εξασφάλισης ενός κρατικού αεροσκάφους για την ηγεσία της --Πρόεδρο και Πρωθυπουργό-- το οποίο αεροσκάφος να είναι ικανό για πτήσεις μέχρι 5.000 χλμ δίχως ανεφοδιασμό... τότε και προκειμένου να μην έχουμε τέτοια παρατράγουδα, καλό είναι η εκάστοτε ηγεσία μας να χρησιμοποιεί ναυλωμένα αεροσκάφη ικανά για μακρινές πτήσεις, από την AGEAN , π.χ, ή απ' όπου αλλού. Παραείναι μικρό το αεροσκάφος Embraer για τέτοιες αποστάσεις. .. ΥΓ. Κάτι σχολιαρόπαιδα τα οποία έχουν πλήρη άγνοια επιμένουν να γράφουν ό.τι τούς κατέβει. Το γνωστό ... "βυθίσατε το Χόρα" ειπώθηκε από τον Αντρέα το Μάρτη τού 1987, όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση και ΟΧΙ αντιπολίτευση. Άμα δεν κατέχετε μήτε τα βασικά γιατί λέτε ό,τι σάς κατέβει βρε σχολιαρόπαιδα? Βαράει άσχημα η άγνοια όταν συνοδεύεται κι από βλακώδη... "αυτοπεποίθηση".

ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. δεν μας κανει υποδειξεις η κωλοτουρκια που καθε μερα παραβιαζει 100 φορες τα εθνικα μας χωρικα υδατα και τον εναεριο χωρο μας. ΤΕΛΟΣ.

@

Κι όμως ότι αποφασίσουν οι τουρκοι αγάδες γίνεται,κάποιες φορές αφήνουν και καποιες όχι.

Γιάννης Γ

@ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ16/02/201610:47 ........... Ωραίο και πατριωτικό το μκπλά μοπλά σου . Αλλά για αφελείς όμως. ......... Μάθε λοιπόν ! 1ον. Η Ελλάδα αποδέχθηκε εγγράφως και με ψήφιση τότε από την βουλή των Ελλήνων την ενσωμάτωση της νήσου Ρόδου αποδεχόμενη πέρα κάποιων όρων όπως περιουσιακό Ιταλών στα νησιά, ειδικό τελωνειακό καθεστώς για 49 χρόνια, και την μη ύπαρξη στρατού στα νησιά. Και ούτε διέλευση η παραμονή πολεμικών ή βοηθητικών πολεμικών πλοίων ή αεροσκαφών. ...... Και να ήθελε η Τουρκία να το άφηνε να περάσει , δεν μπορούσε μετά να κάνει υπερπτήση πάνω από τον Τουρκικό εναέριο χώρο γιατί αυτό θα εθεωρείτο παραίτηση από τις κατά καιρούς αιτιάσεις της για τήρηση της συνθήκης αυτής της αποστρατικοποίησης..... 2ον. Που και πως παραβιάζει τα εθνικά μας χωρικά ύδατα?. Δεν υπάρχει στο δίκαιο της θάλασσας ο όρος εθνικά χωρικά ύδατα, αλλά μόνο χωρικά υδατα της παράκτιας χώρας.(Απλά τυπικό είναι αυτό) ...... Και ποιος σου ειπε λεβέντη μου ότι τα πλοία γενικώς ακόμα και τα πολεμικά απαγορεύεται να κάνουν αβλαβή διέλευση μέσα στα χωρικά υδατα άλλης χώρας, τηρώντας βέβαια τον Διεθνή κανονισμό αποφυγής συγκρούσεως και να μην εισέρχονται σε απαγορευμένες ζώνες ή σε ζώνες προστασίας του περιβάλλοντος?. Από ότι γνωρίζω μόνο στις Σποράδες και στο νότιο τμήμα της Ζακύνθου υπάρχουν τέτοιες ζώνες. ..... Και γιατί κανείς δεν λέει τίποτε για αυτές τις αντίστοιχες κινήσεις των πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας, , και ένα σωρό άλλων χωρών οργώνουν πάνω κάτω το Αιγαίο και κουβέντα καμμιά από κανέναν? Αυτά και στην διάθεσή σου για οποια σου άλλη απορία. ....

@ Γιαννης Γ .... αν ζεις στην Ελλάδα ....

και όχι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, όταν καθημερινά τα τουρκικά πολεμικά κάνουν πτήσεις στα 100 μέτρα πάνω από τα Ελληνικά νησιά, όταν οι τούρκικες φρεγάτες κόβουν προκλητικά βόλτες μέχρι το σούνιο για να μας την σπάσουν, είναι δυνατόν να δείχνει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος σε όλους ότι είναι κότα ? οπως σωστά έγραψε ένας φίλος, τι μήνυμα στέλνει στο εξωτερικό ενας Πρωθυπουργός που του απαγορεύει τρίτη χώρα να προσγειωθεί με το πρωθυπουργικό α/φος σε τόπο της επικράτειας του ? Εχει ξαναγίνει πουθενά παγκοσμίως τέτοιο ρεζιλίκι σε κάποιον άλλον αρχηγό κράτους ποτέ στην ιστορία ? Ο αγράμματος καταληψίας δεν παραιτήθηκε γιατί δεν έχει τσίπα. Θα μείνει στη καρέκλα μέχρι να τον ... φύγουμε, κι αυτόν και τη συμμορία του. Ομως η ζημιά που έχει ήδη κάνει στη χώρα, είναι αδύνατον να εκτιμηθεί. Οπως μας είχε υποσχεθεί, σε ένα χρόνο, μας έκανε μιά ''άλλη χώρα'', μιά εντελώς διαλυμένη, παντελώς ανυπόληπτη, σχεδόν μουσουλμανική χώρα.

Γιάννης Γ

@ @ Γιαννης Γ .... αν ζεις στην Ελλάδα ....16/02/2016 21:52 ............ Μάλλον αγαπητέ μου δεν καταφέρνεις ή να διαβάσεις ή μέσα στο μυαλό σου να επεξεργαστείς στο τι γράφει ο άλλος. ......... Εχουμε και λέμε λοιπόν. Αφήνω το περι 100 μέτρων με τις πτήσεις των Τουρκικών Α/Φ είναι ολόκληρη ιστορία αυτό και δεν αναφέρθηκα πριν. ......Σε αυτό το ότι τα πλοία τους που κόβουν βόλτες μέχρι το Σούνιο θα αναφερθώ. ... Γιατί δεν ανησυχείς με τα Αμερικάνικα τα Ρώσικα, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά και αλλων χωρών ακόμα που τριγυρνάνε μέσα στο Αιγαίο και ανησυχείς μόνο με τα Τούρκικα ?. Τι φοβικά σύνδρομα είναι αυτά?. Και μάθε εσυ και οποιος άλλος ακόμα ότι σαν ΝΑΤΟΪΚΑ αυτά τα πλοία αυτης της χώρας εχουν τα ίδια δικαιώματα όπως και οι αλλοι στόλοι του ΝΑΤΟ να προσεγγίσουν και να μπούν και στους ναυστάθμους της Σούδας και της Σαλαμίνας ακόμη. ..... Τελειώνω με αυτό που σου ειπα ότι ουτε να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος δεν μπορείς. ....Σχετικά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.... Μπορούσε να προσγειωθεί και να παραπροσγειωθεί και να ανεφοδιαστεί. Απλά δεν μπορούσε να κάνει υπερ πτήση επάνω από την Τουρκία. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις τελικά?

@@@ Γιαννης Γ .....

Γιαννης Γ, τετραπέρατε συνομιλητή, σ ευχαριστώ που μου τα έκανες τόσο λιανά και τα κατάλαβα όλα, εγώ ο αδαής. Δεν αναφέρθηκες βέβαια στις πτήσεις των τουρκικών μαχητικών στα 100 μέτρα ύψος πάνω από Ελληνικά νησιά, αλλά όλα τα άλλα μου τα εξήγησες πολύ καλά. Πριν μου τα εξηγήσεις, εγώ ο κουτός, ανησυχούσα, χωρίς λόγο απ ότι φαίνεται, περισσότερο όταν έβλεπα τη φρεγάτα ''μποντρούμ'' στο Σούνιο, ενώ τώρα που μου έδωσες να καταλάβω, θα ανησυχώ το ίδιο κι όταν βλέπω μιά γαλλική φρεγάτα στο Σούνιο. Βέβαια, όσον αφορά την ιστορία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ακόμα κι αν είναι έτσι όπως τα λες (που ΔΕΝ είναι, διάβασε και κατι άλλο εκτος απο την ''Αυγή''), προφανώς σου διαφεύγει τόσο εσένα όσο και του αποδεδειγμένα πανέξυπνου πρωθυπουργού μας, η πραγματική αιτία που οι τούρκοι έκαναν ότι έκαναν. Εγώ που είμαι αδαής δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί το αεροσκάφος του Ελληνα πρωθυπουργού να προσγειωθεί σε Ελληνικό νησί και μετά να πετάξει πάνω απο τον εναέριο χώρο της σύμμαχης χώρας, στο ΝΑΤΟ, τουρκίας. Για να στο κάνω πιό λιανά πανέξυπνε Γιαννη Γ, που προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα λάθη αυτής της πρωθυπουργικής κότας, εχω την εξής απορία (και εγώ και όλοι υπόλοιποι Ελληνες) : Αφού οι τούρκοι (γιά τους δικούς τους λόγους) του απαγορεύουν να πετάξει στον εναέριο χώρο τους, αν προσγειωθεί στη Ρόδο για ανεφοδιασμό, πως είναι δυνατόν, ο πρωθυπουργός της χώρας να επιλέξει να μην προσγειωθεί στη Ρόδο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ταλαιπωρία και πτήση εκτός εναερίου χώρου της τουρκίας στη συνέχεια και κάνω αυτό που με διατάζουν οι τούρκοι !!Τώρα, σταμάτα να κοιτάς το δάκτυλο και δες προς το που δείχνει το δάκτυλο.

Γιωργος

Η Ροδος ενσωματωθηκε στην Ελληνικη επικρατεια το 1947. Τα 49 χρονια που λες εχουν περασει προ πολλου.

ε;;

με συγχωράτε, η Ρόδος ελληνική είναι ακόμα ή έχει αλλάξει κάτι;;

η λεσβος τελείωσε σίγουρα ....

με 110 ΜΚΟ εκεί (οι μισες τουρκικες) να κανουν ότι θέλουν, μέχρι και ιμάμηδες από την Αγγλία ψέλνουν εκεί, γιά τη Ρόδο, μετα τον .... πρόσφατο αθλο του τσιπρα, παίζεται .....

Γιώργος

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Δωδεκάνησα, θεωρητικά δεν έχουν στρατό. Έχουν δυνάμεις εθνοφυλακης. Ανεξάρτητα με το αν η δύναμη αυτής προέρχεται από τον ελληνικό στρατό, στα χαρτιά είναι ανεξάρτητη. Οπότε από τη μια αυτό που ζήτησαν οι Τούρκοι, έχει μια λογική, το ότι η αριστερά τον έστησε, είναι δείγμα της κυβέρνησης μας. Θα μπορούσε να κατέβει Ρόδο, και από διεθνή και Κύπρου να περάσει.... Αλλά τι περιμένεις να δεις από {...}

Ηρεμια

Καλά χαλαρωστε εκεί στο πρ στο θέμα λίγο, είπαμε δεν πάτε την κυβέρνηση, μην το παρατραβατε!!!!!

προς 03.12

μεσα στο π.θεμα το 95% ειναι αναρχικοι συριζοφασιστες φανατιλες. ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΑ.

Φούφουτος

Με τον ελιγμό που κάναμε, τους σκίσαμε τους Τούρκους. Το είχαμε προβλέψει και τους ξεβρακώσαμε κανονικά. Τους κάναμε να παραδεχτούν ότι αυτοί τελικά κάνουν ότι γουστάρουν στο Αιγαίο, ενώ λένε δεξιά και αριστερά ότι τάχα μου το έχουμε μισό-μισό. Τελικά ξεσκεπάστηκαν και τους αποκαλύψαμε

Αγύριγο κεφάλι

Είμαστε ΕΥΤΥΧΕΙΣ που ΔΕΝ κάνουμε Πολέμους! Πολύ ΕΥΤΥΧΕΙΣ! Και ΔΕΝ θέλουμε και στρατούς. Απαρχαιομένα πράγματα! (Δουλειές γιά τους ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ. Να τα οικονομάνε. Και οι φτωχοί να χύνουν το αιματάκι τους!..).

Γιώργος

Για ηρεμήστε λίγο. Οι Τούρκοι δεν λογαριάζουν κανέναν και είναι επιθετικοί απέναντι στους πάντες και εμείς θα τσαμπουκαλευτούμε με έναν τρελό τώρα, τέτοια εποχή που μάλιστα δεν έχουμε ούτε σφαίρα για μπεκάτσα;

Τάκης

Έτσι. Στα 4

Γιώργος

Δεν απαντώ από πλευράς κυβέρνησης αλλά σαν απλός πολίτης. Η χώρα χρειάζεται μια οικονομική ανάσα/ενίσχυση και αναβάθμιση σε ότι αφορά τον πολεμικό εξοπλισμό/διπλωματία/συνεργασίες κλπ. γιατί τώρα είμαστε στα 4 και όπου νάναι θα οριζοντιωθούμε, τι θα κάνουμε την πολεμική τακτική ο χάρος βγήκε παγανιά; αέρα. Αυτό πρέπει να γίνει στον τρόπο σκέψης να αλλάξει η θολωμένη νοοτροπία του λαού που δε ξέρει τι του γίνεται, βλέπετε τι ψηφίζει, και τότε θα σταθούμε στα πόδια μας στα 2, -όχι ανοιχτά- για να πορευτούμε. Χωρίς προηγούμενη σκέψη και στρατηγική το έχεις χάσει όλο το κορμί πατριώτη.

@Γιώργο:

Γιώργο, δεν είναι επιθετικοί απέναντι στους πάντες. Στο Ισραήλ, απέναντι στο οποίο κωλώνει σαν πούστρα η Τουρκία, δεν τολμάει να δείξει επιθετικότητα. Αλλά οι Εβραίοι είναι μάγκες, όχι δάγκες σαν τους δικούς μας πολιτικούς...

τι πίνεις ρε οργιο ?

είναι ''τσαμπουκάλεμα'' να προσγειωθεί ο Ελληνας πρωθυπουργός σε Ελληνικό νησί ?? Πας καλά ρε τρόμπα ?

Ε.Π

Εμείς πρέπει να χουμε δεξιά κυβέρνηση και η Τουρκία αριστερή. Συμβαίνει το αντίθετο, με μπόνους τον Φέθρυ Ντακ στο ρόλο του πρωθυπουργού που διαβαζει μονίμως έγγραφα κι ανάθεμά με αν καταλαβαίνει γρυ. Σε μεγάλη περιπέτεια μας βάλατε οι αφελείς ψηφοφόροι του βρωμομάσχαλου

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kotzias_dimitrov_arthro

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση στον 15ο όροφο του κτιρίου του ΟΗΕ - Πιέζουν οι ΗΠΑ για λύση - «NovaMakedonija» και «GornaMakedonija» θέλει η Αθήνα, «Μακεδονία του Ίλιντεν» τα Σκόπια - Πληροφορίες ότι έχει πέσει και νέα πρόταση στο τραπέζι - «Φτιάχνει κλίμα» ο Ζάεφ, μιλώντας για ιστορική ευκαιρία 

4
4465354

«Η Κυβέρνηση θα υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις που δεν θα είναι μεταρρυθμίσεις λιτότητας - Αυτή είναι μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο» τόνισε σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα "La Croix"

8
nd

«Είναι πρωτοφανές μια κυβέρνηση να ζητά καθοδήγηση από την αξιωματική αντιπολίτευση για το πώς μπορεί να βγει η χώρα από το σημερινό της τέλμα» σημειώνει η ΝΔ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο