Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν συνομίλησε με τα άκρα

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν συνομίλησε με τα άκρα

«Όχι» στη συμμετοχή στην κυβέρνηση προσώπων που «χαριεντίζονται με την Χ.Α» , λέει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά - «Δεν θα καταπίνουμε τα λάθη της ΝΔ»



Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν συνομίλησε με τα άκρα
Κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στην κυβέρνηση προσώπων που «χαριεντίζονται με τη Χρυσή Αυγή» εμφανίστηκε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Νίκος Ανδρουλάκης.

Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται κάτι τέτοιο, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι έχει ευθύνη ο πρωθυπουργός για τα πρόσωπα που επιλέγει.

Κλείσιμο
«Δεν θα καταπίνουμε τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε χαρακτηριστικά tο στέλεχος της πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Σημείωσε δε ότι ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, δεν διορίστηκε στην κυβέρνηση μέσω ΑΣΕΠ.

Πάντως ο κ. Ανδρουλάκης δεν έθεσε θέμα υποψηφιότητας Κρανιδιώτη για την Ευρωβουλή, κάτι που είχε τεθεί από στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες ημέρες.



«Άλλο το ευρωψηφοδέλτιο κάθε κόμματος κι άλλο η κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας  ότι το ΠΑΣΟΚ είχε προειδοποιήσει για τον κ. Μπαλτάκο.

«Εμείς ως ΠΑΣΟΚ ουδέποτε συνομιλήσαμε με τα άκρα» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος κάλεσε «να σταματήσουν οι υπόγειες διαδρομές για μικροκομματικά οφέλη» και «κανείς να μην έχει σχέση με εκείνους που υπονομεύουν τη σταθερότητα» κατέληξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης