Βενιζέλος προς Παπαδημούλη: Έχετε πάρει γενόσημα;

Βενιζέλος προς Παπαδημούλη: Έχετε πάρει γενόσημα;

Πώς αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο υπ.Εξωτερικών αναφέρθηκε στην ευρύτατη πλειοψηφία με την οποία πέρασε το 2010 ο νόμος 3885/2010

Βενιζέλος προς Παπαδημούλη: Έχετε πάρει γενόσημα;
Τι σχέση έχουν τα αντίγραφα φάρμακα με τα γερμανικά υποβρύχια που... γέρνουν;

Κι όμως. Στη συζήτηση που γίνεται αυτή την ώρα στη Βουλή επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το θέμα των γερμανικών υποβρυχίων όταν έλαβε το λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στο θέμα του νόμου που είχε ψηφιστεί το 2010 επί υπουργίας του και ο οποίος προέβλεπε την παραλαβή των τεσσάρων γερμανικών υποβρυχίων (μέχρι σήμερα έχει παραδοθεί στο Πολεμικό Ναυτικό μόνο το ένα), την παραγγελία ακόμη δύο ομοίου τύπου και την πώληση του Σκαραμαγκά από την γερμανική HDW στον Λιβανέζο Ισκαντάρ Σαφά.

Κλείσιμο
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμιζε ότι ο νόμος του 2010 είχε υπερψηφιστεί από μια ευρύτατη πλειοψηφία, μεταξύ των οποίων και από βουλευτές του ΛΑΟΣ οι οποίοι-κατά τον υπουργό Εξωτερικών- σήμερα είναι ενταγμένοι στη ΝΔ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Εδώ θέλει χειροκρότημα, σχολίασε από τα βουλευτικά έδρανα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Έχετε πάρει γενόσημα; Γιατί σας βλέπω... ενθουσιασμένο», του αντέτεινε ο ομιλών από το βήμα της Βουλής Ευάγγελος Βενιζέλος κερδίζοντας το χειροκρότημα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης