Σαμαράς για Τσίπρα: Βιάστηκε να κάνει δηλώσεις πριν καν συναντήσω την Μέρκελ

Σαμαράς για Τσίπρα: Βιάστηκε να κάνει δηλώσεις πριν καν συναντήσω την Μέρκελ

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο πρωθυπουργός την επικριτική αναφορά Τσίπρα ότι ο κ. Σαμαράς πήγε στο Βερολίνο για να παρακαλέσει την Μέρκελ να τον λυπηθεί...

Σαμαράς για Τσίπρα: Βιάστηκε να κάνει δηλώσεις πριν καν συναντήσω την Μέρκελ
Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ στην γερμανική καγκελαρία στο Βερολίνο.

«Δεν ξέρω αν η κυρία Μέρκελ θα λυπηθεί τον κ. Σαμαρά, ξέρω όμως ότι είναι αξιοθρήνητος» έσπευσε να δηλώσει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημερι της Παρασκευής πριν καν ξεκινήσει η συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ. Κατά την άποψη του κ. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός επρόκειτο να «παρακαλέσει την Άνγκελα Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση».

Κλείσιμο
Σκληρή ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από το Βερολίνο.

«Καλά, αυτός βιάστηκε να κάνει δηλώσεις πριν καν συναντήσω την Μέρκελ», σχολίασε ο κ. Σαμαράς όταν εκλήθη να σχολιάσει τις αναφορές του κ. Τσίπρα.


Επισημαίνεται ότι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Τσίπρα για τις επικριτικές δηλώσεις του. «Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει διαρκώς πόσο φτηνός μπορεί να γίνει. Κρίμα...» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης