Η ΚΝΕ κάνει το ντεμπούτο της στο TikTok: «Στις ευρωεκλογές μην το σκέφτεσαι, μόνο ΚΚΕ»

Η ΚΝΕ κάνει το ντεμπούτο της στο TikTok: «Στις ευρωεκλογές μην το σκέφτεσαι, μόνο ΚΚΕ»

Νέος δίαυλος επικοινωνίας από την ΚΝΕ με στόχο τους νέους και τις νέες – Οι πρώτες απαντήσεις από τον ευρωβουλευτή του κόμματος Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνο

kke_alavanos
Στον πειρασμό του... TikTok φαίνεται ότι υπέκυψε η ΚΝΕ, που ενόψει ευρωεκλογών, θέλει να απευθυνθεί στα πιο νεανικά κοινά, προβάλλοντας τις θέσεις του ΚΚΕ για την Ευρώπη.

Η ΚΝΕ δίνει καλεί τους νέους να ρωτήσουν τους υποψήφιους και νυν ευρωβουλευτές Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνο και Κώστα Παπαδάκη, ώστε να πάρουν απαντήσεις σε όσα τους απασχολούν.

«Βρισκόμαστε σε μια ακόμα προεκλογική περίοδο που γίνεται προσπάθεια από όλες τις πλευρές να μείνει η συζήτηση στους celebrities και influencers κάθε ψηφοδελτίου και όχι στην πολιτική πρόταση του κάθε κόμματος, στην επικοινωνία και όχι στις πολιτικές θέσεις, με στόχο να κρυφτεί η κοινή στρατηγική των κομμάτων που στηρίζουν και εξωραΐζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση» αναφέρει η ΚΝΕ, προσθέτοντας: «Γι' αυτόν τον λόγο η ΚΝΕ εγκαινιάζει μια νέα σειρά βίντεο στο TikTok, άλλον έναν δίαυλο επικοινωνίας των θέσεων του ΚΚΕ με τους νέους και τις νέες».

Ειδικότερα, «,ε τη νέα αυτή σειρά καλεί νέους ανθρώπους να ρωτήσουν τους υποψήφιους και νυν ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο και Κώστα Παπαδάκη, να απαντήσουν, πάνω σε όλα όσα τους απασχολούν.

Κλείσιμο
- Τι είναι οι ευρωεκλογές;

- Γιατί με αφορούν;

- Με ποιον τρόπο επηρεάζουν τη ζωή μου;

είναι μόνο ορισμένες από τις ερωτήσεις που έχουν ήδη φτάσει...».

«Αναμένουμε τις ερωτήσεις σας!» σημειώνει η ΚΝΕ.

Τις πρώτες ερωτήσεις απαντά ο κ. Νικολάου – Αλαβάνος που εξηγεί γιατί κατά τον ίδιο, θα πρέπει οι πολίτες να ψηφίσουν το ΚΚΕ. «Μην τους δώσεις το δικαίωμα στην ΕΕ και στα συμφέροντα που τη στηρίζουν να κάνουν αυτή την πολιτική στις δικές σου πλάτες. Άρα μην το σκέφτεσαι, μόνο ΚΚΕ», αναφέρει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης