Στέφανος Κασσελάκης: Το πρώτο 24ωρο στη Θήβα - Συμμετείχε στην εκπαίδευση, δεν θα πάρει άδεια για Καθαρά Δευτέρα

Στέφανος Κασσελάκης: Το πρώτο 24ωρο στη Θήβα - Συμμετείχε στην εκπαίδευση, δεν θα πάρει άδεια για Καθαρά Δευτέρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο τρίτο γκρουπ των εξοδούχων για το τριήμερο

kasselkais-stratos-arthrou
Χωρίς απρόοπτα έχουν κυλήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ώρες του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο του πυροβολικού στη Θήβα όπου θα υπηρετήσει την 15ημερη στρατιωτική του θητεία.

Κατά πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε με δικούς του ανθρώπους με μηνύματα και φέρεται να είπε ότι είναι σε καλή ψυχολογία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της εκπαίδευσης και στα κενά που υπάρχουν μεταβαίνει στο γραφείο που του έχει παραχωρηθεί προκειμένου να εργαστεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μάλιστα, φέρεται να έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποια από τις τρεις ομάδες εξοδούχων που θα πάρουν άδεια μιας ημέρας λόγω της Καθαράς Δευτέρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενταγμένος στο τρίτο γκρουπ των εξοδούχων αλλά φέρεται να αρνήθηκε να πάρει εξοδόχαρτο και να ενημέρωσε ότι θα παραμείνει στη μονάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czv3kiopm5c9)


O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να υπηρετήσει στην στρατιωτική του θητεία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τους απόδημους Έλληνες και να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου. Στο διάστημα αυτό θα διαμένει σε θάλαμο 15 ατόμων, ενώ δικαιούται από τον νόμο πέντε ημέρες άδεια.

Πληροφορίες θέλουν να του έχει παραχωρηθεί γραφείο εντός του στρατοπέδου, προκειμένου να ασκεί τα καθήκοντά του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, μετά το πέρας της καθημερινής στρατιωτικής εκπαίδευσης.

Η είσοδος στο στρατόπεδο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στο στρατόπεδο της Θήβας το απόγευμα της Παρασκευής, αφού νωρίτερα είχε γευματίσει σε τοπικό εστιατόριο με τον πατέρα του, Θεόδωρο που τον συνόδευε, αλλά και βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Κρατώντας ένα νεσεσέρ, αλλά και μια τροχήλατη βαλίτσα μαζί με έναν σάκο στον ώμο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος του ευχήθηκε «Καλή αντάμωση» και εισήλθε στο στρατόπεδο.

Την πύλη του στρατοπέδου νεοσυλλέκτων της Θήβας παρουσιάσθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης (1)


«Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα»

Δύο ώρες μετά περίπου, σε μια πρώτη του δήλωση ως νεοσύλλεκτος, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως «σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα. Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας». Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας - έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».



Όμως, από τα στιγμιότυπα της χθεσινής ημέρας δεν έλειψαν και οι… προετοιμασίες, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναρτά αργά χθες το βράδυ και νέο οπτικοποιημένο μήνυμα, καθώς προετοίμαζε τις αποσκευές του για τη Θήβα. «Μην ανησυχείτε, έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς εξασφάλισε ό, τι χρειάζεται, για να είναι «προβλεπέ» στη θητεία του, όπως λένε οι φαντάροι. Ήτοι, μάλλινες κάλτσες, εσώρουχα, ξυριστικά, γυαλιστικό για τα άρβυλα, φακούς επαφής και χαρτί τουαλέτας, για το οποίο ο κ. Κασσελάκης σχολίασε πως «καλά, δεν έχει ο στρατός χαρτί τουαλέτας;». Και φυσικά την ταυτότητά του, για να την παραδώσει, ώστε να έχει την στρατιωτική κατά τη θητεία του.

Στο ίδιο βίντεο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε ακόμη τηλεφωνικά με τη μητέρα του, που του έδωσε την κλασική συμβουλή να πάρει μαζί του, δηλαδή, μια ζακέτα, καθώς του είπε ότι θα τον συνόδευε στο στρατόπεδο ο πατέρας του «για να σε ξεπροβοδίσει», όπως και έγινε.

Όσο για τα πλάνα από τον θάλαμο της μονάδας, «θα φροντίσει ο Νίκος Ευαγγελάτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, ο στρατός κάνει τη δουλειά του», είπε κλείνοντας το βίντεο πριν περάσει την πύλη στη Θήβα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλοδαποί δύο από τους τρεις προσαχθέντες από την Πανεπιστημιούπολη μετά τις επιθέσεις στου Ζωγράφου - Τι βρήκαν στις εστίες

Η ιστορία του Κοντιζά για τη γνωριμία με τη σύζυγό του - «Σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;»

14 και σήμερα για τον στρατιώτη Κασσελάκη: Σε θάλαμο 15 ατόμων και με ειδικό γραφείο στο στρατόπεδο της Θήβας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης