Βούλτεψη: Η Χαμάς είναι τρομοκράτες - Σοφιανός: Αυτή η χώρα είναι υπό κατοχή

Βούλτεψη: Η Χαμάς είναι τρομοκράτες - Σοφιανός: Αυτή η χώρα είναι υπό κατοχή

Άγριος καβγάς μεταξύ της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και του υποψήφιου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ για τον Δήμο της Αθήνας

voultepsi-sofianos-0
Άγριος καβγάς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφίας Βούλτεψη και του υποψήφιου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ για τον Δήμο της Αθήνας, Νίκου Σοφιανού.

Με αφορμή τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό η κυρία Βούλτεψη τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ: «Το ΚΚΕ επειδή πήρε δύο - τρία ποσοστά σε μερικούς Δήμους νομίζει γίναμε μπολσεβίκοι όλοι. Κάντε μας τη χάρη. Μην παίρνετε αέρα. Είμαι θυμωμένη μαζί σας αυτόν τον καιρό. Έχετε φτάσει να στηρίζετε τη Χαμάς».

«Στηρίζετε ένα εγκληματικό κράτος και μας λέτε για το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού να αντισταθεί; Πότε θα θυμηθείτε ότι αυτή η χώρα είναι υπό κατοχή; Ο παλαιστινιακός λαός είναι κράτος, έχει οντότητα» ανέφερε από την πλευρά του κ. Σοφιανός.

Δείτε βίντεο:
«Η Χαμάς δεν είναι ο παλαιστινιακός λαός, είναι τρομοκράτες πληρωμένοι. Κι εσείς τους στηρίζετε» απάντησε σε έντονο ύφος η κυρία Βούλτεψη.

Με την ίδια να συμπληρώνει: «Καβαλήσαμε και το καλάμι τώρα... ότι θα λύσουμε και το Μεσανατολικό! Να βιάζουν και να σκοτώνουν και εσείς να λέτε μπράβο».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ξεκινήσαμε, θα κερδίσουμε» - Ο Νετανιάχου ανέβασε βίντεο από τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας

Έλενα Ακρίτα: Κατέθεσε αγωγή 100.000 ευρώ κατά του Αχιλλέα Μπέου για ηθική βλάβη

Εκλογές: «Θρίαμβος» Βισκαδουράκη και Γκαγκάκη - Οι σταυροί που συγκέντρωσαν οι celebrities
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης