Αρβανίτης: Δε θέλουμε δημάρχους παλιάς γενιάς με το μυστρί στο χέρι - Λαζαρίδης: Εσείς έχετε αρχηγό με φτυάρι στο χέρι

Αρβανίτης: Δε θέλουμε δημάρχους παλιάς γενιάς με το μυστρί στο χέρι - Λαζαρίδης: Εσείς έχετε αρχηγό με φτυάρι στο χέρι

Αντιπαράθεση μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τις εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη μέσα στις λάσπες

lazaridis_arvanitis
Οι εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη με τα φτυάρια στις λασπωμένες αυλές των σπιτιών στη Θεσσαλία, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού σε τηλεοπτική συζήτηση στην οποία συμμετείχαν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

Στη συζήτηση, η οποία αφορούσε τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με αφορμή την περίπτωση του Αχιλλέα Μπέου, ο κ. Αρβανίτης είπε: «Οι αυτοδιοικητικοί οφείλουν να δείξουν αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, πολιτικά και να εξηγήσω τι εννοώ... Θέλουμε τον δήμαρχο της παλιάς γενιάς, με το μυστρί και με το παρτέρι ή θέλουμε αυτοδιοικητικούς με υποδομές για να μην πλημμυρίζει ο κόσμος... Θέλουμε δημάρχους να χαστουκίζουν τον κόσμο και να πηγαίνουν οι πολίτες να τους ζητούν συγγνώμη ή θέλουμε αυτοδιοικητικούς που είναι με τον πολίτη σε άλλες πολιτικές; Εγώ ελπίζω να μην έχουμε 13-0...».



Κλείσιμο
Εκείνη τη στιγμή, παρενέβη ο Μακάριος Λαζαρίδης λέγοντας στον ευρωβουλευτή πως «εσείς έχετε αρχηγό με φτυάρι στο χέρι», ενώ στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής απευθυνόμενη στον κ. Αρβανίτη είπε: «Είδαμε τις εικόνες με τον πρόεδρό σας τις τελευταίες ημέρες, με το φτυάρι, που πήγε δίπλα στους πλημμυροπαθείς να τους βοηθήσει. Επειδή λέτε για το μυστρί...».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvzh2inoocc1)


Για να απαντήσει ο κ. Αρβανίτης πως «το μυστρί αφορούσε τον κ. Μπέο, είμαι πολύ συγκεκριμένος, όπου δεν μπορεί ο δήμαρχος να χαστουκίζει τον πολίτη».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το «αν είναι δυνατό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φτυαρίζει λάσπη στις αυλές», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν πειράζει να πέφτει στη λάσπη, δεν είναι κακό... Να μην παράγει λάσπη θέλουμε».


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τρόλεϊ από τις 11:00-17:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων

«Daniel»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για αποζημιώσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε πλημμυροπαθείς

Τοπικές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, αίθριος ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης