Πρωινό με καγιανά και τηγανίτες παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ντόναλντ Τουσκ

Πρωινό με καγιανά και τηγανίτες παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ντόναλντ Τουσκ

Καγιανάς, γραβιέρα, βιολογικά αυγά και τηγανίτες οι «πρωταγωνιστές» του προγεύματος που μοιράστηκαν ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

21-05-14_0003__DPR3389
Πρόγευμα με ελληνικά προϊόντα παρέθεσε στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Ντόναλντ Τουσκ, το πρωί της Παρακευής, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγευμα που μοιράστηκαν οι δύο ηγέτες, στο Μέγαρο Μαξίμου, περιελάμβανε καγιανά με ψητά ντοματίνια και φέτα σε φρυγανισμένο ψωμί, βιολογικά αυγά σκράμπλ, με πιπεριές, φέτα και σαλάτα αβοκάντο, βιολογικά αυγά ποσέ σε τραγανό ψωμί σικάλεως με αβοκάντο, γραβιέρα & μείγμα μπαχαρικών με φιστίκι Αιγίνης, γιαούρτι με φρούτα και μέλι, τηγανίτες χωρίς γλουτένη, με καρύδια, αμυγδαλοβούτυρο, βιολογικά αυγά, και λιναρόσπορο κα μπισκότα χωρίς γλουτένη.

Μητσοτάκης και Τουρκ συνόδευσαν το brunch τους με καφέ, τσάι και πορτοκαλάδα, ενώ συζήτησαν για την πορεία της πανδημίας και τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόοδο του εμβολιασμού και την επανέναρξη της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας.
21-05-14_0001__DPD0969

Ο Πρόεδρος του ΕΛΚ στάθηκε στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση και συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη για τα τρέχοντα ευρωπαϊκά ζητήματα ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24 και 25 Μαΐου στις Βρυξέλλες. Παράλληλα τέθηκαν στο τραπέζι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η πορεία του μεταναστευτικού.

Κλείσιμο
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου και η σύμβουλος Τύπου και επικοινωνίας του Προέδρου του ΕΛΚ Μπεάτα Τούρσκα.
21-05-14_0007__DPR3424
21-05-14_0008__DPR3432

Ειδήσεις σήμερα: 

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με άνοδο το άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ζάεφ - Τι είπαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οι δικηγόροι διαφωνούν με 4 διατάξεις του νομοσχεδίου για το Οικογενειακό Δίκαιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης