Κοτζιάς κατά ΣΥΡΙΖΑ για Κυπριακό: Στροφή στον νεοσημιτισμό

Κοτζιάς κατά ΣΥΡΙΖΑ για Κυπριακό: Στροφή στον νεοσημιτισμό

«O ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε θέσεις κατάργησης εγγυήσεων επί Κυπρου και ντρέπεται να αναφέρει την τουρκική κατοχή» ανέφερε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter

kotzias_mak
Για στροφή στον νεοσημητισμό και εγκατάλειψη των αρχών της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης 2015 - 2018 κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Κοτζιάς, με αιχμή το θέμα της Κύπρου.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις που ναυάγησαν στο Κραν-Μοντανά, αναφέρει ότι για πρώτη φορά από το 2012 σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ λείπει κάθε αναφορά σε πατριωτισμό.

"Εγκατέλειψε θέσεις κατάργησης εγγυήσεων επί Κυπρου και ντρέπεται να αναφέρει την τουρκική κατοχή", τονίζει ο κ. Κοτζιάς
Στις κατηγορίες Κοτζιά απάντησε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, λέγοντας ότι όχι μόνο δεν εγκαταλείπει της αρχές του ο ΣΥΡΙΖΑ "αλλά σε μια κρίσιμη συγκυρία αναδεικνύεται ως το μόνο κόμμα με εμπεριστατωμένες θέσεις και στρατηγική.

"Αν κάποιοι μας κατηγορούν για στροφή σε πατριωτισμό ή και εθνικισμό και κάποιοι άλλοι σε εγκατάλειψη πατριωτισμού, μάλλον κάτι καλό κάνουμε εμείς και κάποιο λάθος οι επικριτές μας", καταλήγει ο κ. Κατρούγκαλος.


Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη - Σε κρίσιμη κατάσταση μια νεαρή γυναίκα


O «Μπόρατ» έκανε λογαριασμό στον Twitter και... τρολάρει άγρια τον Τραμπ

Έγκλημα στα Πετράλωνα: «Έτσι πνίξαμε, τεμαχίσαμε και πετάξαμε στα σκουπίδια μάνα και κόρη»

.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης