O «Μπόρατ» έκανε λογαριασμό στον Twitter και... τρολάρει άγρια τον Τραμπ

O «Μπόρατ» έκανε λογαριασμό στον Twitter και... τρολάρει άγρια τον Τραμπ

Ο πλασματικός ρεπόρτερ απο το Καζακστάν που γέννησε η φαντασία του Βρετανού κωμικού Σάσα Μπάρον ξαναχτυπά - Διαβάστε ξεκαρδιστικά tweets

mporat
Ο «Μπόρατ Σαγκντίγιεφ», ο πλασματικός ρεπόρτερ απο το Καζακστάν που γέννησε η φαντασία του Βρετανού κωμικού Σάσα Μπάρον Κοέν, έχει πλέον δικό του λογαριασμό στον Twitter, μέσω του οποίου μπορεί ελεύθερα να... πλέκει το εγκώμιο του Ντόναλντ Τραμπ - ή να τον τρολάρει αλύπητα, εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς.

Ο λογαριασμός στη δημοφιλή πλατφόρμα που φέρει το όνομα και το άβαταρ του ξεκαρδιστικού χαρακτήρας της ταινίας «Borat» έχει ως στόχο να προωθήσει το επόμενο κεφάλαιο του έπους του, δηλαδή το πολυαναμενόμενο σίκουελ με τον μακροσκελέστατο τίτλο «The Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan».

Borat 2 - Official Trailer (2020) Sacha Baron Cohen


Η δεύτερη ταινία Borat, σύμφωνα με την Daily Mail, γυρίστηκε κρυφά και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming της Amazon στις 23 Οκτωβρίου, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις αμερικανικές εκλογές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το τρέιλερ που κυκλοφόρησε αποκάλυπτε ότι ο Κοέν ήταν ο «σωσίας» του Τραμπ που αναστάτωσε την ομιλία του Μάικ Πενς στο Συντηρητικό Συνέδριο Πολιτικής Δράσης.

Κλείσιμο

Ο νέος λογαριασμός του «Μπόρατ» στα social media είναι άκρως δραστήρος και ξεκαρδιστικός. Με τα χαρακτηριστικά σπαστά αγγλικά του, ο «Μπόρατ» συγχαίρει τον Αμερικανό πρόεδρο για τη δύναμή του, που του επέτρεψε να γίνει καλά χωρίς να πιει χλωρίνη (μπηχτή για αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Αμερικανου προέδρου) και λέει ότι η Μελάνια προτιμά να μείνει τους επόμενους 6 μήνες μακριά από τον Τραμπ από φόβο μην τον κολλήσει.

«Τραμπ έχει δίκιο. Πολλές χιλιάδες άνθρωποι ζητωκραύγαζαν έξω από νοσοκομείο ξέροντας ότι ήταν μέσα και πέθαινε», αναφέρει μια άλλη ανάρτηση του Μπόρατ. «Τραμπ θα έφευνε από νοσοκομείο νωρίτερα αλλά δεν ήθελε πληγώσει συναισθήματα κορωνοϊού» γράφει ένα άλλο tweet.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις του Borat:







Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατρός που ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς ισχυρίστηκε πως τις... θεράπευε με το πέος του!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων για Δευτέρα και Τρίτη

Αζερμπαϊτζάν: «Επτά νεκροί από βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία με την Αρμενία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης