Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Η εγκυμοσύνη έφερε σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους;

Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Η εγκυμοσύνη έφερε σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους;

Πηγή του περιοδικου US Weekly περιγράφει πώς τα νέα δεδομένα στη σχέση του ζευγαριού έχουν αλλάξει τη σχέση τους

katie-perry_orlando_bloom
Την επιτυχία «Hot N Cold» της Κέιτι Πέρι από το 2008 έχει αρχίσει τελευταία να θυμίζει η σχέση της 35χρονης τραγουδίστριας με τον Ορλάντο Μπλουμ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει πηγή του περιοδικού US Weekly. Κι αυτό γιατί ο έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι περνάει από... ζεστά και ψυχρά στάδια, μετά την ανακοίνωση ότι οι δύο σταρ περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Τα πράγματα ανάμεσα στην ποπ σταρ και τον 43χρονος μνηστήρα της δεν κυλάνε πια τόσο αρμονικά, αναφέρει η πηγή του περιοδικού που δεν κατονομάζεται, περιγράφοντας πως η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τη σχέση τους. «Με τον Ορλάντο περνάνε κάποια σκαμπανεβάσματα αυτήν την περίόδο. Η Κέιτι εμφανίζει νευρικότητα για το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά και εκείνος αγχώνεται για το πώς θα επηρεάσει το μωρό τη ζωή τους σε αυτό το στάδιο», εξηγεί η πηγή.

Πάντως, η 35χρονη τραγουδίστρια είναι «πανευτυχής που είναι έγκυος» σημειώνει η πηγή, προσθέτοντας ότι η Πέρι ήθελε πάντοτε να γίνει μαμά.

Η Πέρι ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο ότι περιμένει το πρώτο της παιδί (ένα κοριτσάκι) με τον 43χρονο πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Φλεβάρη του 2019. Ο Μπλουμ έχει ήδη έναν εννιάχρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με το μοντέλο Μιράντα Κερ. Λίγες μέρες αφότου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Πέρι παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη με τον Ράιαν Σίκρεστ ότι ανάμεσα σε εκείνη και τον μνηστήρα της υπάρχουν κατά καιρούς εντάσεις, αλλά έσπευσε να διαβεβαιώσει τους φαν της ότι κάθε φορά «τα βάζουν κάτω και τα βρίσκουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Η σταρ του Χόλιγουντ Σάλμα Χάγιεκ εύχεται στα ελληνικά «χρόνια πολλά» στους Γιώργηδες

Φωτογραφίες: Η Μπέλα Χαντίντ συνεχίζει... γυμνή την καριέρα της

MasterChef 4: Μην πυροβολείτε όλοι μαζί… Όλοι θα βρίσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης