Αντελίνα & Χάρης Βαρθακούρης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha: «Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα»

Αντελίνα & Χάρης Βαρθακούρης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha: «Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα»

«Από τότε που έμεινες σπίτι, έβγαλες μούσια» σχολίασε με χιούμορ ο Αντώνης Σρόιτερ στον παρουσιαστή του Big Brother κι εκείνος απάντησε: «Τα έχω αφήσει πολύ καιρό, αλλά θα τα κρατήσω»

haris_varthakouris_adelina
Η Αντελίνα Βαρθακούρη μαζί με τον σύζυγο της, Χάρη μίλησαν ζωντανά μέσω skype στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ. «Δεν πάμε πουθενά! Να πω την αλήθεια, μου λείπουν τόσο πολύ οι γονείς μου που δεν μπορούμε να πάμε να τους δούμε γιατί είναι και μεγαλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα» εξήγησε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». «Ευχαριστούμε που είσαστε στην πρώτη γραμμή, ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους, τους γιατρούς και τους υπαλλήλους στα σούπερ μάρκετ. Όσους ανθρώπους τώρα είναι έξω» πρόσθεσε.
«Εμείς περάσαμε, πριν από ένα διάστημα, δύο μήνες όλο το 24ωρο μαζί.(σ.σ. στο Globetrotters του Star). Μας είδε όλη η Ελλάδα. Αυτό μου φαίνεται παιχνιδάκι αστείο το να κάτσω κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι με την γυναίκα μου» σχολίασε ο Χάρης Bαρθακούρης, προσθέτοντας: «Εύχομαι να ξυπνήσουμε από αυτό τον εφιάλτη που ζούμε, όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό. Μένουμε στο σπίτι, τηρούμε κατά γράμμα όποια εντολή δίνεται και κάνουμε υπομονή».

Μένουμε σπίτι: Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης στις ειδήσεις του Alpha

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης