Big Brother: Αναβάλλεται η αποψινή πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ - Η επίσημη ανακοίνωση

Big Brother: Αναβάλλεται η αποψινή πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ - Η επίσημη ανακοίνωση

Οι ραγδαίες εξελίξεις της πανδημίας του κορωνοϊού επέβαλαν την αναβολή λόγω συνθηκών

Big_Brother_USA_21_Logo__1_
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Big Brother τελικά αναβάλλεται. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και το tinasmess.gr, παρά το γεγονός ότι είχε παρθεί χθες η απόφαση το Big Brother να βγει στον αέρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα δεδομένα αλλάζουν στην τηλεόραση. Πριν από λίγο αποφασίστηκε να αναβληθεί η πρεμιέρα του Βig Brother και ήδη σταμάτησε να προβάλλεται και το τρέιλερ που μετρούσε αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα.

Πάντως όλοι οι διαγωνιζόμενοι παίκτες έχουν ήδη υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, τα αποτελέσματα έχουν βγεί αρνητικά για 14 από τους συμμετέχοντες και υπολείπονται για 2 ακόμη  που δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις τους.


Η σχετική ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Ο ΣΚΑΪ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων αναβάλει προσωρινά την πρεμιέρα του Big Brother. Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων.

Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο. Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης