Κορωνοϊός: Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος σταματούν πρόωρα τις εμφανίσεις τους

Κορωνοϊός: Βασίλης Καρράς και Γιάννης Πλούταρχος σταματούν πρόωρα τις εμφανίσεις τους

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο facebook του Γιάννη Πλούταρχου o κορωνοϊός τους αναγκάζει να τελειώσουν νωρίτερα τις εμφανίσεις τους

3916_GIANIS_PLOYTARXOS_VASILIS_KARAS_8112019-1200x770
Σταματούν πρόωρα τις εμφανίσεις τους λόγω κορωνοϊού ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός. Το εν λόγω σχήμα, με τις sold out παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook, ολοκληρώνεται πρόωρα λόγω… κορωνοϊού.


«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.

Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.


Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:



Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης...

Δημοσιεύτηκε από Yannis Ploutarchos / Γιάννης Πλούταρχος στις Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης