Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» μίλησε αποκλειστικά η Αλεξάνδρα Ούστα, αποκαλύπτοντας τη σύμπτωση να γεννήσει την ημέρα που συμπληρώνονταν έξι χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά. Η ηθοποιός που υπήρξε ζευγάρι με τον Σάκη Μπουλά, αναφέρθηκε στη γέννηση του γιου της: «Γέννησα λίγο νωρίτερα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Ο σύζυγός μου είναι τρισευτυχισμένος»». Η Αλεξάνδρα Ούστα που παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα, τον συνάδελφό της Γιάννη Σαρακατσάνη τον Σεπτέμβριο του 2016, γέννησε στις 21 Φεβρουαρίου σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, έχοντας κοντά της μόνο τους στενούς της συγγενείς και τον σύζυγό της. Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή στις 21 Φεβρουαρίου 2014.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.