GNTM: Και οι τέσσερις κριτές εκνεύρισαν την Πόπη Γαλετσά

GNTM: Και οι τέσσερις κριτές εκνεύρισαν την Πόπη Γαλετσά

Τα πιο σκληρά λόγια τα άκουσε από τον Άγγελο Μπράτη

Popi_Galetsa
Η Πόπη Γαλετσά ήταν από τις παίκτριες που δεν τα πήγε καθόλου καλά στη χθεσινή δοκιμασία με το λάδι στο GNTM. Όταν λοιπόν βρέθηκε στο πλατό για να κριθεί από την επιτροπή, κανένας από τους τέσσερις δεν είχε να της πει καλή κουβέντα για τη φωτογράφηση που έκανε.

Την πιο σκληρή κριτική μάλιστα την άκουσε από το Άγγελο Μπράτη ο οποίος της είπε πως όλο αυτό που είδε ήταν πολύ δεύτερο.

«Για μένα έχεις πάει αλλού το κόνσεπτ, είναι κάτι άλλο. Δεν ξέρω πώς να στο πω ευγενικά, μοιάζει πολύ δεύτερο. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι είναι. Η τελευταία σου έκφραση ειδικά πολύ λάθος, πολύ εκτός κόνσεπτ. Έχεις δει ποτέ μεγάλη καμπάνια αρώματος, κρέμας, μεγάλων οίκων; Έχεις δει ποτέ; Μιλάμε για μια τεράστια αγορά, στην οποία είναι τόσο προσεγμένα όλα, κάθε λεπτομέρεια, κάθε μικρή κίνηση, τα πάντα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση, αυτό είναι τηλεμάρκετινγκ», της είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Και οι άλλο τρεις κριτές κινήθηκαν στο ίδιο μήκος αλλά με πιο ήπιους χαρακτηρισμούς. Η Πόπη δεν συμφωνούσε με αυτά που άκουγε και, μάλιστα, ο εκενυρισμός της φάνηκε εντόνως κάτι που σχολιάστηκε και από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τελικά η Πόπη Γαλετσά μετά από αυτό το αποτέλεσμα ήταν η μια από τις δύο παίκτριες που αποχώρησαν από το διαγωνισμό.

GNTM: Η σκληρή κριτική του Μπράτη στην Πόπη - «Είναι δεύτερο, είναι τηλεμάρκετινγκ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης