Δείγμα ανασφάλειας και νεοπλουτισμού είναι για τον Στέλιο Κουδουνάρη το να φοράει κανείς πολλά brands, παρόλα αυτά δεν το κατηγορεί.
Σε συνέντευξη που έδωσε ο σχεδιαστής μόδας την Πέμπτη 18 Ιουνίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σχολίασε το γεγονός πως όλο και περισσότεροι επιλέγουν ρούχα με έντονα λογότυπα πάνω τους και τόνισε πως το στιλ δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.
Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε χαρακτηριστικά: «Το στιλ δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μπορεί μια κοπέλα να πάει να πάρει πολύ οικονομικά ρούχα, είτε second hand είτε από αλυσίδες είτε να ράψει είτε να έχει κάτι παλιότερο ή vintage, και να έχει πάρα πολύ ωραίο στιλ. Και μια άλλη με πάρα πολλά χρήματα, να είναι καταστροφή. Κατ' αρχάς τα πάρα πολλά brands τι θέλουν να μας πούνε; Γιατί να φοράς μια μπλούζα που να έχει πάνω δέκα logo; Νομίζω ότι είναι θέμα ανασφάλειας. Συνήθως είναι ένα δείγμα νεοπλουτισμού που δεν το κατηγορώ. Με την έννοια ότι ένας άνθρωπος που έχει ταλαιπωρηθεί στη ζωή του, έχει στερηθεί κάποια πράγματα και μετά μπορεί να τα αποκτήσει, περνά μια περίοδο που το χαίρεται πολύ και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Μετά βρίσκει τον δρόμο του. Έχουν περάσει πολλοί άνθρωποι από αυτή τη φάση και μετά έχουν αλλάξει στιλ».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.