Σερ: Βγάζει το δικό της άρωμα με το όνομα «Cher Eau de Couture»

Σερ: Βγάζει το δικό της άρωμα με το όνομα «Cher Eau de Couture»

Τέσσερα χρόνια χρειάστηκε το άρωμα της θρυλικής τραγουδίστριας για να πάρει την τελική του οσμή 

cher
Η Σερ βγάζει στην αγορά το δικό της άρωμα. Το «Cher Eau de Couture». Μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι η σούπερ σταρ άργησε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς ήταν πρωτοπόρα από τις διασημότητες που κυκλοφόρησαν άρωμα. Το 1987 η Σερ κυκλοφόρησε το «Uninhibited», το οποίο όμως δεν έλαβε την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό.

Έτσι οι περισσότεροι θεωρούν ως το πρώτο άρωμα διασημότητας το «White Diamonds» της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το οποίο όμως βγήκε στην αγορά το 1991. Λίγα χρόνια αργότερα, ήρθε το Glow από την J. Lo, ακολούθησε το «Curious» από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και από εκεί και ύστερα ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Το νέο άρωμα της Σερ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια μέχρι να πάρει την τελική μορφή ή καλύτερα την τελική του οσμή.

Cher Eau de Couture: The Interview


Η Σερ μίλησε στο Allure για το νέο της εγχείρημα τονίζοντας ότι «δεν μπορώ να πω ακριβώς γιατί χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια. Τίποτα άλλο δεν μου πήρε τέσσερα χρόνια, ήξερα πότε το είχα, αλλά μερικές μέρες μετά άλλαζα γνώμη».

Κλείσιμο
Το «Cher Eau de Couture» μοιάζει πολύ με το «μύθο του Χόλιγουντ». Είναι τολμηρό. Απαιτεί την προσοχή. Είναι συνεχώς μεταβαλλόμενο. Είναι απροσδόκητο. Είναι οικείο, σαν να το γνωρίζετε ολόκληρη τη ζωή σας, σημειώνει το περιοδικό. Σερ (το άρωμα) της Σερ (ο μύθος) μυρίζει γλυκά, πρασινάδα, και είναι τόσο ζεστό όσο και κρύο.

«Μου αρέσει η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου γρασιδιού, έφτιαχνα τροχούς μ' αυτό και θυμήθηκα ότι είχε πολύ καλό άρωμα», θυμάται ο Σερ. «Λατρεύω τη μυρωδιά του ποπ κορν και της πίτας με κολοκύθα, η μαμά μου πάντα μύριζε ωραία, ξέρω ότι μερικές φορές φορούσε το "Joy", αλλά ήταν σαν να φορούσε διαμάντια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης