Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Μας έκαναν ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο και μας πήραν 20 εκατομμύρια ευρώ»

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Μας έκαναν ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο και μας πήραν 20 εκατομμύρια ευρώ»

Η πρώην βουλευτής ξεδιπλώνει την... άγνωστη ζωή της

ΜΕΓΑΛΟ
H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, πρώην βουλευτής, γνωστή για το χιούμορ και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής της στην εκπομπή του Alpha Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μιλάει για το κόμμα που θέλει να ιδρύσει με το όνομα ΛΥΣ.ΙΣΟ.ΛΑ.


Στο πλατό της εκπομπής εξηγεί τι είναι οι «κουραμπιέδες των Πρεσπών», τα «ζαρζαβατικά του Γιακουμάτου», αλλά και γιατί βρίσκει χαριτωμένο τον Αλέξη Τσίπρα. Αποκαλύπτει το παρασκήνιο γνωριμίας της με τον σύζυγό της, τον οποίο και έσωσε από αεροπορική τραγωδία. «Δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο που έπεσε στην Κερατέα γιατί καθυστέρησε εξαιτίας μου. Η οικογένειά του τον θρηνούσε όταν εκείνος μπήκε σώος και αβλαβής στο σπίτι του», λέει χαρακτηριστικά.



Η κυρία Μεγαλοοικονόμου εξομολογείται πως έκανε οικογενειακό συμβούλιο με τον άνδρα της και τα παιδιά της προκειμένου να πάρουν την άδεια τους να αποκτήσουν τρίτο παιδί και αναφέρεται στο μεγαλύτερο «ριφιφί» όλων των εποχών. Το 1994 έγινε στόχος διαρρηκτών το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγο της, χάνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ. «Το 1994 μας έκαναν ριφιφί και μας πήραν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μετά το ριφιφί από τη στεναχώρια μου έφτασα 117 κιλά», εξομολογείται απόψε τα Μεσάνυχτα στην Ελεονώρα Μελέτη.


Μεσάνυχτα | Απόψε 00:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης