Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή dot και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει στο Πρω1νό. Η ίδια είχε πει πως τηςείχε γίνει πρόταση να πάρει μέρος στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».
«Μετάνιωσα που είπα ότι δέχτηκα πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες γιατί καταρχήν έγινε σαν να είναι είδηση, σαν να έχω πει εγώ ότι “ναι, σε εμένα είχαν πει”, μπορεί να είχαν πει σε εμένα και άλλες 300. Πού να ξέρω; Με ρώτησε η Φαίη Σκορδά “σου έκαναν καμία πρόταση;” και είπα ναι… Τι ήθελα και το είπα; Μετά έγινε κάτι, άστο τώρα. Είναι πολύ… άγριες αυτές οι Μέλισσες. Όχι, δεν την βλέπω τη σειρά. Έχω δει λίγο και μου αρέσει γιατί έχει πιάσει και την αίσθηση του κόσμου».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.