«Μόνος στο Σπίτι»: Η Disney ετοιμάζει ριμέικ της διάσημης χριστουγεννιάτικης ταινίας
H εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight
Η Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ένα ριμέικ μιας από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων τριών δεκαετιών, «Μόνος Στο Σπίτι» (Home Alone), στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μακόλεϊ Κάλκιν.
Κατά τη διάρκεια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Disney, ο διευθύνων σύμβουλος, Μπομπ Άιγκερ επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναπτύσσει μια σύγχρονη, καινούρια εκδοχή της ταινίας του Κρις Κολόμπους για μια «νέα γενιά», σύμφωνα με το Entertainment Tonight.
Η ταινία γυρίστηκε στο Σικάγο σε σενάριο του Τζον Χάγιες και μετά τη μεγάλη επιτυχία της γυρίστηκαν τέσσερις συνέχειες με το αρχικό καστ να συμμετέχει μόνο στη δεύτερη, Μόνος στο Σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη του 1992.
Παράλληλα με το Home Alone, ο Άιγκερ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζονται τα ριμέικ των ταινιών Night at the Museum, Cheaper by the Dozen και Diary of a Wimpy Kid. Επίσης αναφέρθηκε ότι όλα είναι έτοιμα για πρεμιέρα της συνδρομητικής υπηρεσίας Disney + η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.