Τζίνα Αλιμόνου: Η νέα ζωή στο YouTube

Το πρώτο βίντεο από την σειρά «Good Life by Gina» ανέβηκε χθες το απόγευμα και είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της ηθοποιού, δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της 

GINA_4
Ντυμένη απλά, με ένα t-shirt και jean παντελόνι, η Τζίνα Αλιμόνου συστήθηκε χθες το απόγευμα στο κοινό του YouTube, εγκαινιάζοντας με το πρώτο της βίντεο το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η πρώτη εκπομπή «Good Life by Gina», διάρκειας πέντε λεπτών, ασχολήθηκε με την ευζωία, είχε τίτλο «Η ιστορία της καλής μου ζωής» και μια εισαγωγή από την εν διαστάσει σύζυγο του Παύλου Βαρδινογιάννη.

Σε αυτήν συστήθηκε στο κοινό της λέγοντας ποια είναι —κάτι μάλλον αχρείαστο στην περίπτωσή της— και μίλησε για την μέχρι τώρα ζωή της, ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια στη Σπάρτη.

Χαλαρή και χαμογελαστή εξήγησε πως χάρη σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ που την έστειλε για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και σε πόλεις όπως το Μαϊάμι και το Παρίσι.

Η ιστορία της καλής μου ζωής | GoodLife by Gina


Αμέσως μετά έδειξε τον τρόπο που «έσωσε» τα μαλλιά της από την χρόνια ταλαιπωρία χρησιμοποιώντας το ελαιόλαδο και κάποια άλλα συστατικά.

Έτσι, η Τζίνα Αλιμόνου είναι επισήμως πλέον αυτό που λέμε Youtuber, με δική της εκπομπή και διάφορες θεματικές ενότητες, τις οποίες λατρεύει η ίδια και είναι εμπειρίες ετών.

Στην πρώτη αυτή διαδικτυακή εκπομπή μίλησε για τη ζωή της και τη μητρότητα που έδωσε άλλο νόημα στη ζωή της, αφού μετά τη μεγάλη της κόρη κυοφόρησε τρίδυμα.

Κλείσιμο
Τελικά ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού που διανύουμε αποδείχθηκε ξεχωριστός για την εν διαστάσει σύζυγο του Παύλου Βαρδινογιάννη που επανήλθε επαγγελματικά, με κάτι που δεν έχει σχέση ούτε με το μόντελινγκ, ούτε με την υποκριτική. Βγάζοντας το δικό της κανάλι στο YouTube με μικρές εκπομπές για το ευ ζην, την μόδα το make up, την διατροφή και πολλά άλλα, συστήνεται ξανά σε ένα άλλο κοινό, ευελπιστώντας στο καλύτερο.

Εκτός από τη χθεσινή εκπομπή έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για άλλες δεκαεννιά, οι οποίες θα προβληθούν σταδιακά μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου.

GINA_1
GINA_2


«Βρήκα την ηρεμία μου»

«Εκτός του ότι κάθε χρόνο κερδίζω παραπάνω σοφία και γνώση, αυτό είναι ένα καλοκαίρι που είμαι πιο ήρεμη από πέρυσι, έχω βρει τις καινούργιες μου ισορροπίες και δόξα τον Θεό είμαι καλά κι εγώ και τα παιδιά μου» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στο Gala.

H γοητευτική ηθοποιός βαδίζει σε μια νέα διαδρομή και κάνει πλέον πράγματα που επιθυμούσε εδώ και πολύ καιρό, έχοντας μπει στην διαδικασία μιας μεγάλη προετοιμασίας εδώ και μήνες για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα στο YouTube και στο Instagram.

Κίνηση που μάλλον εξέπληξε κι αυτούς που την ξέρουν, αφού μέχρι προχθές απείχε εντελώς από τα social media και δεν είχε ούτε σελίδα στο Facebook.

«Ήταν θέμα και δικής μου φιλοσοφίας να κρατάω την ιδιωτική μου ζωή εκτός δημοσιότητας και προστατευμένη αν και δεν τα κατάφερα τελικά» είχε πει στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στον γράφοντα.

Η Αλιμόνου ασχολιόταν εδώ κι ένα χρόνο με την ολοκλήρωση του Good Life by Gina βγάζοντας αυτή την φορά προς τα έξω μια άλλη εικόνα και όχι την glam γυναίκα, που ήξεραν όλοι.

Γεννημένη στην Σπάρτη έζησε τα πρώτα της χρόνια μέσα στα αρώματα της ρίγανης και του σιδηρίτη ενώ η μητέρα της στην δεκαετία του '80 διέτρεφε αυτήν και τα αδέρφια της σύμφωνα με τις σημερινές τάσεις. Η ίδια έμαθε βιωματικά πως να περιποιείται το κορμί της ώστε να είναι πάντα καθαρό από τοξίνες και γεμάτο ευεξία ενώ στις εκπομπές που έπονται θα δείξει πάρα πολλά. Από το τι τρώμε και το τι πίνουμε, τι υλικά χρησιμοποιούμε στο σπιτικό μας, και πως αναπνέουμε, μέχρι το πως εκφράζουμε τα συναισθήματα μας.

Δεν θα μείνει όμως μόνο σε αυτά.

Θα δείχνει τις τάσεις της μόδας, το make up και τα μαλλιά που θα παρουσιάζει η ίδια μαζί με ειδικούς συνεργάτες, που είχε δίπλα της σε όλη την επαγγελματική πορεία της.

Εκτός από το YouTube έρχεται οσονούπω τις επόμενες ημέρες και το Instagram της Τζίνας όπου εκεί ανεβάζει στιγμές από την προσωπική της ζωή αλλά και τα ζωάκια που έχει.

Εκεί θα την δουν σε κάποιες πιο επαγγελματικές λήψεις μόδας, ένα street fashion που θα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, όχι μόνο στις αδύνατες όπως είχε πει στον γράφοντα, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της για όλα αυτά.

«Μου αρέσει πολύ αυτή η νέα προσπάθεια γιατί οδηγήθηκα φυσικά σε όλο αυτό και νομίζω ότι από μια ηλικία και μετά αναγνωρίζεις στον εαυτό σου αυτό που πραγματικά σου αρέσει».

GINA_6
GINA_7

Δείτε βίντεο: Τζίνα Αλιμόνου: Η νέα ζωή στο YouTube
Τζίνα Αλιμόνου: Η νέα ζωή στο YouTube







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης