Το δικαστήριο αποφάσισε: Δεν θα μειωθεί η διατροφή της Τζίνας Αλιμόνου

etrsew

Ο επιχειρηματίας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να πληρώνει 7.000 ευρώ τον μήνα αντί για τα 18.000 ευρώ που έχει επιδικάσει το δικαστήριο - Το αίτημά του απορρίφθηκε και η επόμενη μάχη με την εν διαστάσει σύζυγό του θα δοθεί τον Οκτώβριο. Τον επόμενο μήνα αρχίζουν οι χωριστές πλέον οικογενειακές τους διακοπές

Η φράση «χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο», που έχει αποδοθεί στον στρατηγό Σαρλ ντε Γκολ, δεν φαίνεται να ταιριάζει στον Παύλο Βαρδινογιάννη, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Τζίνα Αλιμόνου.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις μέχρι τώρα δικαστικές αποφάσεις, η πλειονότητα των οποίων δικαιώνει μέχρι στιγμής την εν διαστάσει σύζυγό του.

Το τελευταίο επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού και αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Οπως υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, το ποσό αυτό είναι ανάλογο των σημερινών οικονομικών δυνατοτήτων του και των πραγματικών αναγκών που έχουν τα παιδιά του. Την άποψή του δεν συμμερίστηκε ο δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου που εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο ζωής των τεσσάρων παιδιών που απέκτησαν στον γάμο τους ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός.

Το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ, κι έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση, μία από τις πολλές που αφορούν το συγκεκριμένο διαζύγιο, το οποίο ενώ ξεκίνησε σε χαμηλούς σχετικά τόνους στη συνέχεια έγινε... πολεμικό.

Οι διακοπές με τα παιδιά

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έμαθε τα νέα για την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του στην Αμερική, όπου επέλεξε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών, κάτι που τον χαροποιεί πολύ. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος, αφού τον Αύγουστο θα τα έχει για άλλες 15 ημέρες, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν η εν διαστάσει σύζυγός του θα είναι παρούσα για κάποιες ημέρες ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου σε αυτές τις διακοπές.

Παρά τα όσα έχουν λάβει χώρα στη δικαστική τους διένεξη, αμφότεροι παραμένουν πολύ κοντά στα παιδιά τους, με τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ταξιδεύει σχεδόν κάθε μήνα στην Αθήνα για να περάσει λίγες ώρες μαζί τους, κάτι που το θεωρεί απόλυτα απαραίτητο για να διατηρεί επαφή με τη μεγάλη του κόρη Αντριάννα και τα τρίδυμα, αφού πλέον δεν κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ στοργικό και τρυφερό πατέρα που βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τα παιδιά του.

alimm1
Η Τζίνα Αλιμόνου ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τα 4 παιδιά της. Πριν από λίγες εβδομάδες εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού και αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ


Παραμένει άγνωστο το μέρος όπου θα περάσουν τις διακοπές τους, αν και αυτές συνήθως γίνονται στη Μύκονο, σε πολυτελή βίλα που νοικιάζει ο ίδιος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα για κάποιες μέρες να έχει για παρέα τη Σάσα Σταμάτη, η οποία διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία εδώ και χρόνια. Αμέσως μετά την επιστροφή τους τα παιδιά θα φύγουν για διακοπές με τη μητέρα τους σε κάποιο μέρος της Ελλάδας για έναν μήνα.

Στον Παύλο Βαρδινογιάννη δεν αρέσει καθόλου να χάνει, κάτι που ισχύει για όλους τους ανθρώπους της κοινωνικής τάξης στην οποία ανήκει. Αυτό άλλωστε διαπίστωσε και η γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος για δέκα χρόνια, όταν προσπάθησε πριν από δύο χρόνια να τον πείσει να μην επιστρέψουν στις ΗΠΑ και να μείνουν στην Ελλάδα, θεωρώντας ότι τα παιδιά τους θα μεγάλωναν καλύτερα εδώ και όχι στο άχρωμο Κονέκτικατ.

Η συνέχεια τον Οκτώβριο

Η διαφωνία αυτή οδήγησε ουσιαστικά στο διαζύγιο, οι διαδικασίες του οποίου ξεκίνησαν με τρία εξώδικα του επιχειρηματία στην Τζίνα Αλιμόνου, μέσω των οποίων την καλούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους. Οταν όμως αυτό δεν συνέβη, της κοινοποίησε την αίτηση διαζυγίου.

Δύο άνθρωποι που κάποτε ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά -που για πολλούς ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους- δεν μπόρεσαν τελικά να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, οι οποίες προέκυψαν μετά από δέκα χρόνια γάμου κι ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ιδανικά στη ζωή τους.

alimm2
Η διαφωνία του ζεύγους για το αν θα έπρεπε τα παιδιά να μεγαλώνουν στο Κονέκτικατ ή στην Αθήνα που επιθυμούσε η μητέρα τους οδήγησε ουσιαστικά στο διαζύγιο, οι διαδικασίες του οποίου ξεκίνησαν με τρία εξώδικα του επιχειρηματία προς την Τζίνα Αλιμόνου, μέσω των οποίων την καλούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους


Φαίνεται όμως ότι στη ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο, ακόμη και για δύο ανθρώπους που η πορεία τους έδειχνε ότι θα είναι μαζί για πάντα, στα εύκολα και στα δύσκολα.
Το διαζύγιό τους έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στα κοσμικά σαλόνια καθώς σύντομα πήρε μεγάλες διαστάσεις από τη στιγμή που υπήρξαν αλληλοκατηγορίες και χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως αυτό του επιχειρηματία που έκανε λόγο για εθισμό της πρώην συζύγου του σε ουσίες και αλκοόλ.

Μπορεί λοιπόν τα ασφαλιστικά μέτρα να απορρίφθηκαν αλλά άφησαν πικρή γεύση τόσο στην Τζίνα Αλιμόνου όσο και σε αυτούς που είχαν ζήσει το ζευγάρι ευτυχισμένο.
Τα τελευταία επεισόδια στον πόλεμο του διαζυγίου τους αφορούν τη διατροφή που δεν είχε καταβληθεί από τον επιχειρηματία μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ανερχόταν μηνιαίως σε 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε καταθέσει κάποια μικρά ποσά στο τέλος εκείνου του Ιουνίου, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Στο δικαστήριο στις αρχές Ιουλίου αποφασίστηκε να μειωθεί προσωρινά το ποσό της μηνιαίας διατροφής στις 18.000 ευρώ.

Τότε λοιπόν κατέθεσε συνολικά 54.000 ευρώ, μετά τη μήνυση της πρώην συζύγου του για μη καταβολή διατροφής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σταλεί σήμα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή του, αφού το συγκεκριμένο αδίκημα είναι διαρκές αυτόφωρο.

Εκτοτε, σε ό,τι αφορά τη διατροφή ο επιχειρηματίας ακολούθησε κατά γράμμα τη δικαστική απόφαση μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να καταθέσει εκ νέου ασφαλιστικά μέτρα για περαιτέρω μείωσή της.

Η απόρριψή τους πριν από λίγες εβδομάδες ήταν απλώς ακόμα μία μάχη στον πόλεμο του διαζυγίου του με την Τζίνα Αλιμόνου.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (119)

παναθα

ΤΖΙΝΑ μαδησε τον κ παρε τη ΠΑΕ!!!

Δημήτρης Υψηλαντοπουλος

Αλλοιμονου: κλασσικό μοντέλο της εποχής: Χωρισμένη, παιδιά, διατροφή, σκυλιά, γιόγκα, πιλάτες, ται-τσι, πατάτες, χαλαουα, τσιαουα, μαύρισμα, πισίνα, γκομενος, ρετσίνα, Μύκονος, μανούλι, Αραχωβα, Σούλι. +ο επισκοπος Βλαχομπογδανιας και έξαρχος Ρότερνταμ Δημήτριος Υψηλαντοπουλος κατά κόσμον Χρήστος Γατος

Βητα αρσενικά με φραγκα.

Μερικοί άντρες όσο έξυπνοι και πετυχημένοι να είναι όταν πρόκειται για γυναίκα γίνονται πιο κουτοί και από το λαχανο. Οι γυναίκες χρυσοθήρες το ξέρουν αυτό και εκμεταλλεύονται κάτι τέτοια θύματα για να λύσουν το οικονομικό τους. Ο πιο μάγκας ειναι ο Ρονάλντο. Έκανε τα παιδιά με παρένθετη μητέρα και δεν έχει καμία υποχρέωση σε καμία πονηρή ακαμάτρα. Όλα τα λεφτά για πάρτη του και για τα παιδιά του.

Δημήτρης Υψηλαντοπουλος

Φράγκα-ομορφιά σημειώσατε Χ. +ο επισκοπος Βλαχομπογδανιας και έξαρχος Ρότερνταμ Δημήτριος Υψηλαντοπουλος κατά κόσμον Χρήστος Γατος

Μοναδική

Η Bentley της φωτογραφίας πρέπει να είναι η μοναδική που υπάρχει στην Ελλάδα. Το αυτοκίνητο αυτο στοιχίζει εξωφρενικό ποσόν να το αγοράσεις να το συντηρείς. Πρέπει να είσαι ζάμπλουτος για να διατηρείς Bentley!

Αυτα

τα λεφτα ειναι ψιχουλα για τον βαρδινογιαννη. Τοσα ξοδευει σε πουρα την εβδομαδα. Η ξεφτιλα τον χαλαει οχι η απωλεια των χρηματων. Αρμεγε τζιναρα

μάλλον κάνεις λάθος

......για τον συγκεκριμένο...

ROBIN HOOD

Ψάχνετε τόσα χρόνια να βρείτε τα αίτια και την γιατριά για την υπογεννητικότητα. Όταν συμβεί ένα διαζύγιο, το οποίο είναι ένα ατύχημα με πιθανότητες 50%, έρχεται μετά ο νομοθέτης και ξεβρακώνει κυριολεκτικά τους άνδρες. Ποίος άραγε θα πέρναγε ένα ναρκοπέδιο με πιθανότητα 50% να βγει αρτιμελής; Και ακούω μέτρα για την τεκνοποίηση 2.000 ευρώ για κάθε παιδί και με πιάνουν τα γέλια και μετά τα κλάματα... Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες!

ΒΑΣΙΛΗΣ

Μεγάλε αναλυτή εσύ...

ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!! ΣΩΠΑ ΡΕ! ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ <<ΑΝΩΤΕΡΟ>> ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΙ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.

Νάγια Οικονόμου

Χωρίς διάθεση υποστήριξης κανενός αλλά πρόκειται για αρπακτικό (Αλιμόνου) Να μη δίνει τόσα λοιπόν ο πρώην σύζυγος

chris13

Μια ζωή καβούρια αυτή η οικογένεια σε όλα τα επίπεδα. Τα 18 χιλιάρικα είναι αστείο πόσο για το εισόδημα του.

Λενιω

Πες τα ρε chris..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης